Přejít na obsah

sloupek řízení


Pepa919

Doporučené příspěvky

ahoj,Oct 1.6,75kw r.v.01 mám následující problém asi při 80km/h mě začíná vybrovat volant a dělá to nejvíce když vyřadím když je motor v tahu tak to skoro nedělá tato závada se neprojevuje pravidelně...jsou okamžiky kdy jedu po stejné silnici a je to v pořádku mam měněny kotouče,destičky všechny čepy,geometrii,kola jsou taky vyvážená jen je malá vůle ve sloupku řízení,ale nevím jestli to může být příčina a zda se to dá opravit aniž bych musel kupovat nový..na druhou stranu na zimních(plecháče) r15 to vůbec nedělá a jak tam dám letní(alu) r16 tak už ano přitom disky mam koupené úplně nové a pneu lehce jeté7mm rovnoměrně sjeté a žádné poškození jsem na nich nenašel,zajímal by mě váš názor na ten sloupek a co si myslíte o těch kolech přece když se kolo vyváží tak by to mělo být ok nebo se pletu? kola jsem ještě mezi sebou prohazoval a žádná změna diky za nějakou radu a názor

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...