Přejít na obsah

Parkovací čidla

Guest Alfa123456

Doporučené příspěvky

Guest Alfa123456

Prosím o radu:

přepojil a přeházel jsem jednotky GATEWAY 1K0 907 530 P a PA 1Z0919475C na octavii 2006, ale stále VAG píše chyby a PA samozřejmě nejde (01546 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vzadu vlevo - stred (G204)

009 - preruseni / zkrat na kostru, info o závadì: Stav závad: 01101001)

(01547 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vzadu vpravo - stred (G205)

009 - preruseni / zkrat na kostru info o závadì: Stav závad: 01101001)

(01625 - varovny bzucak pomoci parkovani vpredu (H22)

009 - preruseni / zkrat na kostru info o závadì: Stav závad: 01101001

Dělal jsem to kvůli OPS na columbuse.

Myslím, že jsem nepřepojil správně 12ti pólový černý konektor PA

Děkuji za rady

A pro všechny jedna dobrá rada, nechte to udělat odborníka ... já na tom strávil víkend .. a dobrej pocit, že si to udělám sám tak, ten už vyprchal po třech hodinách pokusů ... a to jsem toho zde načetl opravdu hodně. Zkrátka ten umí to a ten zas tohle .....

Ještě jenou díky

Odkaz ke komentáři

U zadních čidel musíš sloučit piny 6,10,11,12 do pinu 11, a piny 1,7,8,9 do pinu 8... je to 12pinová černá svorkovnice

U předních čidel musíš přidat dráty do pinů 3 a 4 - ty jdou k repráčku předních čidel (facelifotvá jednotka potřebuje 2 repráčky !!) pin 3 jde do pinu 2 na repráčku a pin 4 do pinu 1 na repráčku - to je hnědá 12pinová svorkovnice

A u 16 pinové svorkovnice černé: pin 3 přijde pryč, dále přijdou pryč piny 7 a 14 - to jsou CAN KOMFORT. místo CAN KOMFORT je třeba zapojit CAN POHONU, do pinů 6 a 15 a to napojit u GATEWAY. CAN H POHON je pin 6 a can L POHON je pin 15

Pak samozřejmě nějaké to kodování jak gatewaye tak parkovací jednotky.

Pokud nemáš poněti o čem tu píšu, svěř to někomu radši.

Odkaz ke komentáři
Guest Alfa123456

U zadních čidel musíš sloučit piny 6,10,11,12 do pinu 11, a piny 1,7,8,9 do pinu 8... je to 12pinová černá svorkovnice

U předních čidel musíš přidat dráty do pinů 3 a 4 - ty jdou k repráčku předních čidel (facelifotvá jednotka potřebuje 2 repráčky !!) pin 3 jde do pinu 2 na repráčku a pin 4 do pinu 1 na repráčku - to je hnědá 12pinová svorkovnice

A u 16 pinové svorkovnice černé: pin 3 přijde pryč, dále přijdou pryč piny 7 a 14 - to jsou CAN KOMFORT. místo CAN KOMFORT je třeba zapojit CAN POHONU, do pinů 6 a 15 a to napojit u GATEWAY. CAN H POHON je pin 6 a can L POHON je pin 15

Pak samozřejmě nějaké to kodování jak gatewaye tak parkovací jednotky.

Pokud nemáš poněti o čem tu píšu, svěř to někomu radši.

Vše je jasné. Děkuji ti mnohokrát.

Přepojil jsem to a dvě chyby zmizely ... jen musím koupit druhý repráček, neb bez toho to stále nefunguje :( , i když 590,- korun za něj není zrovna málo, ale jinak to asi nejde.

Kódování mám O.K.

Ještě jednou děkuji. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jestli si dával FL jednotku parkováků, poak potřebuješ bud FL kabeláž nebo přeCanovat což jsi udělal a pak 2hej repráček, pokud máš schéma, není nic složitého. :palec: Jinak nevím kde jdi vzal atkovou raketu za ten repráček já ho kupoval ve škodovce asi za 240,- nebo tak, jinak pak koupíš konektor a 2 piny a napojíš

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...