Gracho Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Skúšal už niekto nahodiť osvetlené clonítka z O I do O II alebo budem prvý? :) Zaujíma ma,či budú bez problémov sedieť,ale myslím si že áno,len by som bol rád,keby moju domnienku niekto potvrdil alebo vyvrátil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 v A3 ročník 2007 tam je normálně lampa, vyřežeš díru do stropu aj e to :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 škoda, že to tam nikdy nedávali z výroby a to se s tím počítalo, dokonce zůstala i příprava - nosník střechy má vybrání na tyto lampičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 a jaké tam mají být??? (jaké tam má audi, nebo právě LaK ??) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 škoda, že to tam nikdy nedávali z výroby a to se s tím počítalo, dokonce zůstala i příprava - nosník střechy má vybrání na tyto lampičky stejně jako osvětlení prostoru nohou... připrava v předních sedadlech pro zadní osvětlení a etce jsou ty lampičky přimo uvedeny myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 odpoledne sem vlezl do firemní A3, tady to takhle vypadá: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 jinak nemá ty světla superb, z toho by to šlo vzít ne komplet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 jj má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 to to jo, ale nemaj náhodou v sobě ty clonky i ty mikrospínače na to zapínání??? Vypadá to že jo, čili i s clonkama, takže pokud máme vojité, tak je to pasé. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 no v ty A3 maj jak v otevirání stínidla, tak i při otevírání zrcátka., takže u supu to bude stejný...musel by si vyměnit i tohle no... každopádně i OCT 1 to měla, tak nechápu proč to sem nedali no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 jj taky to mu nerozumím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Kdysi jsem se na to tady na fóru ptal, jestli pasují ty Superbácké stínítka do OII, bohužel bez výsledku. Samotná lampička do stropu nepomůže, je potřeba mít stínítko s mikrospínačem, funguje to na odšoupnutí krytu kosmetického zrcátka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Jj to jsem pochopil, jen nechápu proč to tam třeba do LaK nedávali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 koukám, že v etce ale je díl s osvětleným zrcátkem a krytem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 27, 2017 Sdílet Odesláno Únor 27, 2017 Trošičku oživím... Na žádost osazenstva sedadla spolujezdce bych rád dodělal osvětlení kosmetického zrcátka. Což o to variant je spousta, ale... mám už RS strop a k tomu dvojité clony, ty už se spínačem asi opravdu neseženu. Napadla mě varianta lampičky jako je ve Fabii nebo jedničkové octavii se spínáním na máčknutí, ale bojím se "namáhání" stropnice. A nebo to spojit s velkou čtecí lampičkou, sice budou svítit 2 světla, ale bude to "bezpečnější". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Březen 1, 2017 Sdílet Odesláno Březen 1, 2017 Ono v konecnom dosledku je to len na tebe pri tom spinani by som sa aj ja obaval, ze co na to stropnica, takze radsej by som sa priklonil k tej druhej variante ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Březen 3, 2017 Sdílet Odesláno Březen 3, 2017 ka rlos - riešil som to niekedy a čierne clony by mal mať tuším 6kový golf aj s osvetlením , akurát na nich bol taký "pekný" štítok o vypnutí airbagu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 3, 2017 Sdílet Odesláno Březen 3, 2017 takže koupím obyč lampičku, 2pin konektor a budu to spínat z čtecí lampičky spolujezdce... Ještě zkouknu etku, ale moc domu nevěřím :) Ale děkuji kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Listopad 1, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2017 trochu oživím :) Neví někdo, kam se montovali černé clony s mikrospínačem pro lampičky ? Nejlépe dvojité, ale to už bych chtěl asi moc :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 1, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2017 bohužel z toho, kma by si potřeboval aby pasovali, tak nikam.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Listopad 2, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 no holt se nedá nic dělat. Jinak díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 2, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 Já mám v autě dvojíté clony, takže jsem ani nemohl dát lampičku do stropu jako Rolbař, takže jsem to opravdu vytáhnul od čtecí lampičky a na tu plastovou část nalepil 10cm led pásku, zapíná se to čtecí lampičkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Listopad 2, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 no jelikož mám černý strop, tak jsem chtěl jít cestou originálu...pokud ale není možnost, zas tak nutné se tím zabývat to pro mě není. Dám taky dvojité clony a budu spokojený i tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 3, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2017 Já mám taky RS strop, ono když dáš černý pásek, tak to neruší, ale ano, není to origo lampička. End of story 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.