Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

já mám takový požadavek, když zamknu auto aby ty ledky všechny zhasli a chovalo se to jako původní... a na rovinu říkám, že kuchat pravou přihrádku u řidiče kvuli tomu nebudu :D

takže ledky do stropu + do kufru... jinde nepotřebuji :)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Mne nikde nic po zhasnuti/zavreti/zamknuti auta nepresvedcuje a co je hlavne, ze vsetky LEDky v interiery maju rovnaky odtien :P

...tolko som ich uz vystriedal, ze momentalne ani neviem ake tam mam konkretne nahodene. Skusim prezistit a hodim ti to potom sem :)

P.S: ak nahodou nejake LEDky presvedcuju aj pri zamknuti auta, tak staci dat do okruhu (co je tusim cely interier) jednu LED s odporom...napriklad strednu sulfidku v interierovej lampicke.

Odkaz ke komentáři

tak to nieje vobec problem :palec: t10tky staci kupit canbusovske... taktiez by mala stacit aj canbusovska sulfidka, alebo to mozno ani nieje nutne ak budu canbusovske t10tky :) ten moj led panel nema ziaden pridavny odpor a nepresvecuje a hasne uplne

a vymenit sulfidku v priehradke sa mi podarilo pekne na prvykrat, zrejme som mal stastie, nic navyse som nerozoberal :ph34r:

tak kyselinka bol rychlejsi :) a ten rovnaky odtien trosku zavidim...

Odkaz ke komentáři

Citacie lapicky: 2x http://www.ebay.com/itm/T10-BA9S-6-LED-5050-SMD-White-Interior-Room-Dome-Door-Car-Light-Panel-Lamp-Bulb-/281112344695?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item417399f877&vxp=mtr

Stredna sulfidka v lapicke: 1x http://stualarm.cz/produkt/95237/24v-x-led-zarovka-24v-s-patici-sufit36mm-bila-9led/3smd/ ..az teraz pozeram, ze tam mam dokonca 36mm :D

Odkladacia schranka: 1x http://www.ebay.com/itm/1X-31mm-6-SMD-1210-LED-Pure-White-Car-Festoon-Interior-Dome-Light-Lamp-Bulb-12V-/380527705396?pt=US_Car_Lighting&hash=item589937fd34

Lampicky osvetlenia noh: 4x http://www.ebay.com/itm/New-T10-W5W-SMD-5050-4LED-Car-Interior-Panel-LED-Wedge-Dome-Light-Lamp-Bulb-/160775530055?pt=US_Car_Lighting&hash=item256ef7e647

Kufor: 2x http://stualarm.cz/produkt/95vwt10-8-led-zarovka-12v-s-patici-t10-do-vozu-audi-vw/

S tymito pouzitymi LEDkami som dosiahol rovnaky odtien farby v celom interieri a ziadne mi po zamknuti auta nedosvecuju. Hlavne, svetlo neni do modra, to napriklad mne dost vadilo, ale je ozaj biele (SMD 5050). Jedine, co som si vsimol, tak v noci pri bliknuti dialkovymi, alebo hodeni smerovky, sulfidka v stredovej lampicke jemnucko blikne, no nic hrozne...uz to ani nevnimam.

Ak by to vadilo, tak tam treba supnut sulfidku s odporom, napriklad tuto: http://www.ebay.com/itm/2X-Festoon-5050-42mm-8-SMD-Pure-White-LED-Canbus-Decoder-Light-Heat-Fin-No-Error-/171201285567?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27dc644dbf&vxp=mtr :)

Co sa tyka lampicky v priehradke, tak ide uplne jednoducho vycvaknut z vnutornej strany kastlika a potom len pomaly vytiahnut (smerom od seba) aj s konektorom von ;)

Odkaz ke komentáři

@feki: no tebe by sa tie citacie aj hodili, lebo z tvojej fotky mam pocit, ze maju prave rovnaku farbu ako ten stredny 24SMD panel :)

Tiez mam doma 18SMD panel do stredovej lampicky, no po osadeni bol trochu do modra (tak ako ty mas v citacich) a uz mi to vadilo.

@Stickler: ked bude cas, tak pofotim...ale fotky moc neukazu, to treba viacmenej vidiet nazivo.

Odkaz ke komentáři

To mate ako na kolotococh...viacfarebne :D

Modre moc nemusim a klasicke zlte uz vobec. Aj ked som priviezol Polo domov, tak prve co bolo...interier do LED :lool:

No tam mi vsetky presvedcuju, cize to casom poriesim jednou LED s canbus do obvodu interieru...ale tak nejazdim na tom a vodicovi to zevraj nevadi, sustreduje sa viacmenej na cestu...zeny :lool: :P

@Stickler: posnazim sa a nieco nafotim ;)

Odkaz ke komentáři

ono tazko vyberies... aj v citacich aj na panele su ledky 5050 a kazda ma iny odtien :) mal som dokonca t10tku s 8smimi 3528 ledkami, a jedna bola do modra a druha dokonca do fialova :D dnes mi prisiel led panel do felicie 32x5050 led a svieti krasne do biela, tak ako aj ten v octavke...

ale inak som si vsimol, ze ak je ten panel blizko toho sklicka, tak to robi rozne tiene, tam kde je ten plast tensi, tak je to svetlejsie, a tam kde je taka ta gulicka, proste hrubsi plast tak to ma trosku inu farbu... robi to na oboch paneloch, a ked som sa to snazil odsledovat, zistil som ze sa to da vsimnut dokonca aj na citacich lampickach kde su ledky dostatocne vysoko... takze mam pocit ze asi ani nezalezi na vzdialenosti ledky od plastu , no ak je tam uz vysoka svietivost tak sa to proste ukaze... pri ten obycajnej halogenke je to nemozne si to vsimnut , a taktiez ak som to skusal bez toho plastoveho krytu, tak to tam nebolo :) skusim to odfotit nech sa chapeme vsetci... kyselinka nevsimol si si to tiez?

Odkaz ke komentáři

Viem co myslis, ale do svetla moc nekukam, bolia z toho oci :D :P

Ono aj zalezi ako sa na to svetlo pozeras, z boku to ma iny odtien a aj primo zo spodu je trosku iny :rolleyes:

A je to z toho dovodu, lebo SMD vyzaruje po obvode svetelneho luca taku nazltlu linku. Preto to pod tym hrbolatym sklickom meni farbu a miesa sa to.

Odkaz ke komentáři

Jj Miso poskusam a dam vediet ;) zatial mi chybu nevyhodili tak dufam ze ani nevyhodia ;)

Edit : viete mi niekto napisat aku dlzku maju mat sulfidky v stropnych lampickach ?

Lumi, taky teď řeším LED na svoji OII FL.

Vnitřní osvětlení vpředu/vzadu má délku 42 mm, jak už psali kluci. Odkládací schránka - délka 31 mm a SPZ - délka 36 mm.

Níže posílám přehled toho co objednávám, s tím, že parkovačky a denní svícení neřeším (RS).

1. interiér

• vnitřní osvětlení vpředu C10W- SU42 4smd CREE Can-Bus
  • světla pro čtení W5W 2x T10 12smd
  • vnitřní osvětlení vzadu C10W- SU42 4smd CREE Can-Bus
  • osvětlení zavazadlového prostoru W5W 2x T10 6smd side
  • osvětlení odkládací schránky C3W- SU31 4smd

2. exteriér

• osvětlení registrační značky C5W- 2x SU36 4smd CREE can-bus
  • osvětlení nástupního prostoru W5W- 2x T10 6smd side

Jinak přehled osazení žárovek na OII, který doplnil člen P.T. i o FL je k dispozici tady:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7378

Odkaz ke komentáři

Zelik vdaka moc za tipy na ledky :pivo::palec: ja uz mam objednane no ake presne neviem, nakolko v tomto to nechavam na Matusa (gracho) :palec:

Ten prehlad ziaroviek mam stiahnuty, no nie su tam uvedene dlzky :(

Ted zhanam na skusku ledky do parkovaciek, v ruzovej farbe :lool: nasiel som nejake ale bez canbusu tak ak by si o nejakych s canbusom vedel a budu v ruzovej/fialovej farbe kludne mi sem hod link ;) vdaka :pivo:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Zelik vdaka moc za tipy na ledky :pivo::palec: ja uz mam objednane no ake presne neviem, nakolko v tomto to nechavam na Matusa (gracho) :palec:

Ten prehlad ziaroviek mam stiahnuty, no nie su tam uvedene dlzky :(

Ted zhanam na skusku ledky do parkovaciek, v ruzovej farbe :lool: nasiel som nejake ale bez canbusu tak ak by si o nejakych s canbusom vedel a budu v ruzovej/fialovej farbe kludne mi sem hod link ;) vdaka :pivo:

Lumi, LEDky beru od člena Cpt. hunter tady z fóra. Nabízel mi i parkovačky T10 6smd (360°) CREE can-bus, ale myslím, že růžová/fialová to nebyla (aspoň doufám) :)

Každopádně zkus mu poslat SZ, třeba by byl schopen něco sehnat.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...