Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

Vdaka :pivo:

Inak mam mensiu dilemu ci dat alebo nedat :D kedze moje Srdcove auto je Audi S8 vzal som si trosku inspiracie prave z nej ;) co hovorite na chrom kryty zrkadiel ? Viem ze doba chromova je davno minula no dnes som videl ciernu face oktu s tymi krytmi a vypadalo to celkom dobre :) za kazdy nazor budem rad :)

Lumi, špatně by to nevypadalo, rozdíl je ale ten, že S8 to má zřejmě v hliníku, zkrátka matné a v porovnání s těma chromovýma plachtama to vypadá prostě o level výš :)

Odkaz ke komentáři

Nj vlastna hlupost :( v 90ke ma nameral 121km/hod :facka: najskor vysiel s tym ze 250€ na mieste ale nakoniec som zahral ,,psie oci,, a dal to za najnizsiu hranicu aku mohol :)

Co sa tyka spetakov viem ze audi to nema chrom, no uvazujem ze dam strieknut kryty na podobnu farbu :) mam jedny doma v zasobe :)

Michal ledky vypadaju good uvidime ake budu ked ich nainstalujem :D

Odkaz ke komentáři

10 sekund by strýček Google ;)

http://www.milotec-autodoplnky.cz/milotec-autodoplnky/eshop/6-1-Milotec-S-Octavia-II-Facelift/0/5/997-Kryty-zrcatek-Milotec-matovy-nerez-Skoda-Octavia-II-Facelift

Nicméně mi se nelíbí, že ty kryty (i ten chrom) nezakryjí celou plochu zrcátka. Dají se koupit celé kryty, komplet udělané z matného nerezu, no pokud to ještě prodejce na eBayi nabízí, stálo to asi 4 500, - Kč :huh:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Dnes som natrel zadne brzdice do fialovej farby ... Za seba musim povedat ze som farbu trafil, k ciernej mi pasuje uplne Top :prcprc: presne takto som si to predstavoval :palec:

Viem ze su to mini brzdy ale vacsie zatial nepotrebujem :pivo:

post-24319-0-34888200-1409080593_thumb.jpg

post-24319-0-09886400-1409080620_thumb.jpg

post-24319-0-62672400-1409080671_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...