Přejít na obsah

SirMike

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    1 381
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele SirMike

  1. Vypadá to hned úplně jinak viď... Hlavně u tebe, tam je to nutnost, protože když otevřeš ty dveře.....:)
  2. Pane nejel jsi dnes kolem 18:00 přes kulaťák v Dejvicích? Jestli jo, tak jsem visel dvě auta za tebou... :) A jestli jsi to nebyl ty, tak tu jezdí kombík na stejných nebo sakra podobných kolech...:)
  3. To vypadá dobře... Čím jsi tlumil? V tomto se vůbec nevyznám. Jaké zvuky ti tímto zásahem zmizeli? Pokud to lze nějak popsat...:)
  4. Po aplikaci tradice je fajn to po jisté době až se vstřebá, přejet mikrovláknem. Stáhnou se tak "mokré" zbytky a je to spíš pololesklé a vypadá to přirozeněji.:) Občas to tak udělám i na pneu.
  5. Díky Jardovi za dnešní velký servis - rozvody BKD, olej, filtry, brzdy, dezinfekce klimy... Opět super, nicméně tentokrát to bylo lehčí grilování se.:)
  6. Ta večerní zmrzka by mohla být fajn a auta vypadají líp v pološeru...:)
  7. Tentokrát se zúčastním i já...;)
  8. To je hrozný kladivo, ale za tu cenovku už jsou třeba i trochu jiný auta...:)
  9. Sakra no to věřím... Sice jsem 8 let nejel s fofr klackem, ale zrovna u tohoto auta by mi to vůbec nevadilo! Když se budeš pohybovat v okolí Prahy, ozvi se - na nějakém pravidelném srazu by se Polo vyjímalo, stejně tak můžeme zorganizovat něco spontánního.:) Jo, rád bych se podíval...:)
  10. Pecka! Naprostá paráda! Nějak jsem začal uvažovat, že by nebylo od věci jedno zánovní pořídit z Německa.:) Výběr tam je, výbava všude stejná, barvy vyjma polepu taky... A většina kusů má nájezd někde kolem 7-10.000 km.:)
  11. 20.000 je tam ale taky. Výdrž se odvíjí od více faktorů. Mohs+ je navíc Phobic. Cure je fajn, případně můžeš jednou za 3 měsíce doživit Wet Coatem (doporučuju na disky).
  12. Měl by dát 20.000 nebo 2 roky...
  13. Já dal HR pružiny, auto si sedlo vzadu na facky a ještě málo oproti předku, tak jsem skončil u AP, kde lze toto eliminovat. Ale nastavit to je očistec.
  14. Než dávat nějaký oživovač co to maximálně zamaskuje tak nejprve odstranit. Zkus IPU 1:1 s destilovanou vodou.
  15. A pěkný viď? S ním je to parádní rozdíl a funguje to bezvadně.
  16. Dal si na to pak po 24h Cure?
  17. Tohle bude chyba na GTI, že hatche nemají el. kufry. Ale Kessy bude - lze to pak tedy dodělat i na VW? Plachty a škrábání bych se nebál.
  18. Spíš je to myšlený tak, že tam bude nějaký rezonátor ne? Šedá steel je skvělá, když OIII RS ta kvůli té barvě a v kombíku, jelikož elektrický kufr... :)
  19. Koukám že už jedeš vysokou detailingovou...:)
  20. No to je teda mazec... :) Nechávám si zdát o tomto... Cena kompletu 108.000,- a kdyby chtěl být jeden opravdu fajnšmekr, tak k tomu je i difuzor asi za 35.000,- :) EDIT: Nejde sem vložit video z YT v náhledu nebo nevím jak na to... https://youtu.be/o3mS9EzSr58
  21. Samozřejmě i nutné servisní náklady vzhledem k (ne)vytížení Range hráli roli, z části to chtělo prostě změnu a bude to super...:)
  22. Tomáši upřímně je to i tak, že kdyby byly v ČR jakékoliv výhody při nákupu a provozu elektromobilu, pořídí se e-UP a je to paráda..:) Jak s cenou RR uvidíme, + je jistě to v jakém stavu je a že je ještě do 2/2016 v tovární záruce.
  23. Já bych neřekl - jedná se o úplně jiný typ auta, pocitově jdeme do vozu, kde máš tak nějak "vše pod kontrolou". Pro mě je GTI trochu mimo VW, je to né že kategorie sama pro sebe, ale zkrátka ostřejší hatch kde víš do čeho jdeš. Je to víc daily car narozdíl od RR v případě našeho využití. To auto najede ani ne 10.000 ročně a pak je i pevný provozní náklad někde úplně jinde než u Evoque. Situace se změnila, RR se kupoval že dával smysl, teď je třeba pohybovat se jinak a proto "běžnější" a přitom alespoň z mého pohledu speciální auto, ke kterýmu jsem si vybudoval vztah a přitom ještě neni doma.:)
  24. Už se nemůžu dočkat až tu GTI založím vlastní vlákno... Vlastně bych mohl už teď...:) Dojmů z auta a byť delšího čekání je už teď spousta.:)
  25. Takhle to má být a přesně tak to taky bude! :) Jsem nadšenej! :) Na webu jsem se snažil najít obrázky, které by odpovídaly exteriérové konfiguraci. Tedy perleťový lak "zvláštní lakování" Bílá Oryx a doplatek k GTI Sport Paketu za 19" Santiago. Vyzkoušeno při testovací jízdě společně s DCC a komfort vynikající i na jízdu po městě.
×
×
  • Vytvořit...