Přejít na obsah

SirMike

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    1 381
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 246 zobrazení profilu

SirMike's Achievements

10

Popularita

  1. Vypadá to hned úplně jinak viď... Hlavně u tebe, tam je to nutnost, protože když otevřeš ty dveře.....:)
  2. Pane nejel jsi dnes kolem 18:00 přes kulaťák v Dejvicích? Jestli jo, tak jsem visel dvě auta za tebou... :) A jestli jsi to nebyl ty, tak tu jezdí kombík na stejných nebo sakra podobných kolech...:)
  3. To vypadá dobře... Čím jsi tlumil? V tomto se vůbec nevyznám. Jaké zvuky ti tímto zásahem zmizeli? Pokud to lze nějak popsat...:)
  4. Po aplikaci tradice je fajn to po jisté době až se vstřebá, přejet mikrovláknem. Stáhnou se tak "mokré" zbytky a je to spíš pololesklé a vypadá to přirozeněji.:) Občas to tak udělám i na pneu.
  5. Díky Jardovi za dnešní velký servis - rozvody BKD, olej, filtry, brzdy, dezinfekce klimy... Opět super, nicméně tentokrát to bylo lehčí grilování se.:)
  6. Ta večerní zmrzka by mohla být fajn a auta vypadají líp v pološeru...:)
  7. Tentokrát se zúčastním i já...;)
  8. To je hrozný kladivo, ale za tu cenovku už jsou třeba i trochu jiný auta...:)
  9. Sakra no to věřím... Sice jsem 8 let nejel s fofr klackem, ale zrovna u tohoto auta by mi to vůbec nevadilo! Když se budeš pohybovat v okolí Prahy, ozvi se - na nějakém pravidelném srazu by se Polo vyjímalo, stejně tak můžeme zorganizovat něco spontánního.:) Jo, rád bych se podíval...:)
  10. Pecka! Naprostá paráda! Nějak jsem začal uvažovat, že by nebylo od věci jedno zánovní pořídit z Německa.:) Výběr tam je, výbava všude stejná, barvy vyjma polepu taky... A většina kusů má nájezd někde kolem 7-10.000 km.:)
  11. 20.000 je tam ale taky. Výdrž se odvíjí od více faktorů. Mohs+ je navíc Phobic. Cure je fajn, případně můžeš jednou za 3 měsíce doživit Wet Coatem (doporučuju na disky).
  12. Měl by dát 20.000 nebo 2 roky...
  13. Já dal HR pružiny, auto si sedlo vzadu na facky a ještě málo oproti předku, tak jsem skončil u AP, kde lze toto eliminovat. Ale nastavit to je očistec.
  14. Než dávat nějaký oživovač co to maximálně zamaskuje tak nejprve odstranit. Zkus IPU 1:1 s destilovanou vodou.
  15. A pěkný viď? S ním je to parádní rozdíl a funguje to bezvadně.
×
×
  • Vytvořit...