black-jack Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Představuju Vám svého veterána... je to 1,9 TDI 66kw, táta jí koupil jako funglovku 3/2000, pak jsem jí od něj koupil já a i když toho má dost nakrouceno, stále jezdí jako zamlada :D Sice už s ní nějaký ten rok jezdím, ale do větších úprav jsem se zatím nepouštěl, spíš ladím maličkosti a snažím se jí udržovat v kondici, jelikož mi vozí denně prdel do práce Rád si hraju s foliema, což je vidět na fotkách a do budoucna chci potáhnout karbonem minimálně madla dveří a přístojovku kolem budíků, ta mi nedá spát! V dohledné době mě čekají přadní brzdy (asi brembo max )a buď nové bubny a střeva uvnitř, nebo kotoučová náprava... Nedávno jsem měnil silenbloky na předku za ty plné z TT a opravdu je to znát. P.S. tu samolepku na zadním nárazníku jsem sice lepil já, ale ta rýha co je pod ní od přívěsného vozíku moje práce není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Octávečka vypadá zachovale Co se týče těch km-toho bych se nebál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Zdravím Nový Jičín a okolí, vítej tady na fóru mezi nadšenci! Octávka vypadá velice zachovale, těch Km se vůbec neboj, jsou tu daleko větší borci s vyšším nájezdem a jsou v klidu. Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Vypadá krásně zachovale :) Tatík se asi staral a je vidět, že jsi po něm tuštafetu přebral :) Máme stejný auta až na pár drobností :) Mám výrobu 5/2000 najeto 360 000 a předělal jsem interiér. S tou folii sis parádně vyhrál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Vítej, octule vypadá moc pěkně, jde vidět že je v dobrých rukou . Jinak přeju hooodně bezporuchových kilometrů a ať ti i nadále dělá jen samou radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 No co si vzpomínám, tak jí táta myl cca co 2-3 týdny, ale voskoval jsem ji jen já (tak 6x do roka turtle wax s teflonem), ale poslední dva roky na ni patlám nějaký no-name tuhý vosk a ten rozdíl je hodně znát. Dík za pochvalu "sousede" vidím, že máš vzadu kotouče a chip... ohledně těch kotoučů asi budu mít pár dotěrných otázek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Klidně se ptej, pokud budu vědět tak Ti rád poradím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 NO přišel jsem v NJ do jednoho nejmenovaného servisu s tím, jestli by mi nevyměnili kotouče za bubny (materiál bych si nějak posháněl) ale na druhý den mi volali, že ať se do toho nepouštím. Prý se ptali na STK, že to zásah do konstrukce vozidla atd. atd. Neměl jsi s tím na STK problém? Nerad bych v případě nezaviněné nehody zahučel do průseru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 A ty máš v TP napsaný jaký máš brzdy? Já ne a problém jsem s tím nikdy neměl, že bych měl vzadu kotouče místo bubnů. A nejjednodušší máš koupit celou kotoučovou nápravu včetně lanovodů a vyměnit to kus za kus... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Jasně, že v TP nic o typu brzd není... ale aby ty kotouče pak pro pojišťovnu nebyly záminka, jak se vykroutit z pojistného plnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak s tímto si vůbec hlavu nedělej, já jsem zadní kotoučovku měnil před časem místo bubnové, na STK jsem s kotoučovou byl 2x a žádný problém jsem neměl. Brzdy musí být vždy v perfektním stavu-to je důležité! Žádný zásah do konstrukce to není. A brzdný účinek daleko větší než s bubnama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Moc pěkná oktávečka Tatík ji opečovával a pokud půjdeš v jeho šlépějích tak ti ještě udělá spoustu radosti! Ty km neřeš,mám nalítáno cca stejně a šedivka šlape jak hodinky Přeji spoustu bezproblémových km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Dík za pochvalu... jinak táta to jen myl, voskoval jsem to já, ale co je důležité, tak to auto parkovalo 10let v garáži, za to jsem tátovi fakt vděčný NEW: ledky v: parkovačkách, osvětlení interiéru, osvětlení SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 kde máš foto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 TU ale omouvám se za kvalitu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Kde jsi je kupoval? Když tak mi napiš SZ s nějakým popisem. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Kupoval jsem je přes ebay, přišly ke konci zimy, kdy už jsem nepotřeboval vevnitř svítit... takže jsem se k výměně dokopal až teď Jinak tu velkou (náhrada za sufitku) myslím ještě jednu mám, kdybys chtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Karbon story pokračuje... tak jsem zkušebně potáhl madlo dveří u řidiče folií, ale nějak to není ono. Spíš by to chtělo šedý karbon, ale to by se zas hádalo se zbytkem karbonu v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Vypadá to super nezkusíš ještě tu kličku na okna?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Kličku určitě potahovat nebudu, určitě by to šlo, ale co tou "kuličkou" na konci... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Máš pravdu to mne nenapadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Tak jsem si konečně posháněl všechno potřebné na výměnu zadních bubnů za kotouče, ale místo toho teď musím řešit zadní nárazník Takže kdyby jste někdo věděli o pěkném zadním nárazníku, dejte prosím vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Chlapi, neválí se doma někomu doma zadní nárazník??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Mě se válí jeden doma červený barvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 už mám domluvený nárazník od uživatele "Rolay", kdyby to náhodou nevyšlo, tak to vemu od tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Tak jsem od užvatele "Rolay" sehnal zadní nárazník, včera večer jsem ho přivezl od lakoše a těšil jsem se, že ho o víkendu nahodím na auto, ale zjistil jsem, že mi tiká N75 i po vynutí motoru a vytažení klíčku ze spínačky... navíc chci jet příští týden na dovču, no nemám kura pech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Tak jsem se vrátil z dovolené... vyjel jsem octavkou a přijel zpět fabií V kostce se stalo to, že jsem v pátek přijel z práce, vše bylo ok, večer jsem nabalil auto, o půlnoci jsem chtěl nastartovat a nic... tak rychlo přehodit věci do máminy fábie... řemenice k altíku, řemen, totální repas alternátoru, ještě pár capin kolem a 6500,- k prdeli No hlavně, že se to neposralo někde třeba v Kotoru Níže uvedenou fotku pozná hlavně Vladan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Hurááá, tak mam vzadu kotouče, foto bude zítra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tak to gratuluju ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Taky gratulace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.