Bobko Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Ahoj chalani potreboval by som poradit ... ked vytočím volant uplne najviac ako sa dá či už do lava alebo do prava a po státí pridám dole pri kolese mi to vydá čudný zvuk a citim to aj na riadení neviete čo by to mohlo byt? nedeje sa to pri ničom inom iba pri tom ked vytočím uplne volant a rozbieham sa ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Ahoj, něco podobnýho mi dělal bývalej Seat Toledo.Stalo se mi to poté,co jsem vyměnil kapalinu v posilovači a vyčetl jsem na netu,že byl ke konci zavzdušněnej a proto mi to dělalo při plným rejdu ten zvuk a klepal se malinko i volant.Časem to přestalo. takže mě to připadá na posilovač,ale třeba jinej člen a odborník poradí jinak :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Tipuju poslovac ja ho takhle oddelal sirokymi koly Doporucuju priste do nadoisu napsat o co jde jinak ti do tematu nikdo nepujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobko Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Dakujem pozrem ten posilovač :) a na nazov dam nabuduce pozor EDIT: tak som trochu čital o tom posilovači a ževraj nemá zmysel dolievat olej lebo že nemá kam uniknut čiže je tam asi niekde netesnost takže to bude zložité na riešenie ... Ešte mam pocit ako keby triaslo aj pedalom brzdy a akoby sa zapinalo ABS Toto je tá hadica ktorá by mohla netesnit? http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0422889h-hadica-sania-posilovaca-riadenie-1-9tdi-1-8t-oe-10261.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.