Ladews Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Lidičky, dneska mi praskla pružina, takže jsem se rozhodl, že vyměním rovnou všechny 4. Chtěl bych nějaké polosportovní se snížením o něco víne než má Octa RS. Poradíte mi prosím nějakou kvalitní alternativu?? Prozatím bych je dal na normální tlumiče ale čase přistanou na autě jiné. Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Ahoj, něco se řeší tady, ale někde tu je téma, kde se o tom píše víc. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18969&st=0&gopid=1372882& 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Díky za odkaz :-) Ale jak sem to tak prčítal tak co příspěkeb jiný názor a jiný problém :-D. Chci to níž něž je RS ale musím koupit tak abych neřešil jako většina, že mi zadek spadne až moc dolů. :lool: Ale díky, zkusím se od toho odpíchnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Přemýšlím, že bych si dal do předu snížení -40 mm a dozadu -35 mm. prý by to mělo jít na klasické tlumiče (bez kratší pístnice). Teďka jde o to, že každý píše jak se auto vzadu sníží víc než je psáno. Nemáte s tím někdo zkušenost?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 trošku to spadne,ale není to nic kritickýho - co koupit nějakej štelovák rovnou a seštelovat si to podle libosti? :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 trošku to spadne,ale není to nic kritickýho - co koupit nějakej štelovák rovnou a seštelovat si to podle libosti? :wub: Nevím kolik se pohybuje cena štelováků, ale zamýšlím Bilstein B4 + pruziny Eibach a asi teda předek -40 a zadek -35 jak tak čtu :-). Brácha měl na RS štelovák JOM a to byla malá hrůza teda, cenově to bylo právě tak cca +- jako ty bilstejny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 40/30 má zabiak na svojí octě, sedlo si to celkem v pohodě, koukni mu klidně do vlákna jak to vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.