Guest Dirk Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Zdravím, Mám octavii 1.8 TSI. Při startovani se motor dost klepe a kolísají otáčky, někdy motor uplne zhasne. Toto se děje cca 2-3 minuty a stává se jen, když auto dlouho stoji ( např. přes noc ). V servisu mi nedokázali poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Jakej rok vyroby...kod motoru mas? Na starsi motory na to byl upgrade jednotky motoru, ale je treba zjistit co mas zac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dirk Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Jakej rok vyroby...kod motoru mas? Na starsi motory na to byl upgrade jednotky motoru, ale je treba zjistit co mas zac. mam motor BZB, rok vyroby 2007/ 10. novy firmware jiz mam. nepomohlo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest skyd Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 presne tento problem som mal aj ja. ked som to doviezol do servisu, hned mi menili rozvodovu retaz. potom to prestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dirk Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 nikdo mi neni poradne schopen poradit. nekdo rika svicky, nekdo zapalovaci civky a ted si me potesil spatnym retezem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 A co mas v chybach v motorove jednotce...neni tam nejaka chyba od cidla klepani => problemy s rozvody. Pokud by byl problem se svickama nebo zapalovaci civkou, tak to uz je na detailnejsi kontrolu, ale to by mel snad kazdy prumerny servis zvladnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dirk Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 hlasi to jen problem s vyrivou klapkou, ale dle vsech informaci by to nemelo mit vliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.