Stickler Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Ahoj všem, do mé budoucí OII Prima 2012 jsem si pořídil sedačky z OII předface elegance. S přispěním ostatních jsem byl obeznámen s tím, že mají předface sedačky jiné konektory pro připojení bočních airbagů, než facelift. Hledám tedy někoho z vašich řad, kdo by měl dostatek součástek a zkušeností na to, aby mi konektory bagů upravil na kompatibilní s facelift konektorem, který bude v autě. Poněvadž to bude docela spěchat, hledám někoho, kdo je ze Severní Moravy. O lidech typu Váša vím, k němu se každopádně chystám, ale to až později, pro tuto rychlou akci je pro mě Prostějov dost daleko. Předem díky za pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 To se vážně nikdo nenajde? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 tak to střihni a přepájej si to, to máš nejjednodužší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Nebo zkus Cosbyho ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Cosby je dobrý nápad, ale ještě před tím, než se jej zeptám, přepinovat bych jej teoreticky mohl sám, ovšem nevíte někdo, kde koupit správné konektory? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 ve škodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.