spirus89 Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 ahoj chlapci chci se zeptat jelikoz jsem toto tema nenasel v m.r. 05 a vys.. jestli nevite kde by se poridit LED zarovky do prednich parkovacek, zadnich obrysu, zadni RZ, popripade do interieru aniz by to hlasilo chybu praskle zarovky .. mame m.r. 2005 ...diky moc za pripadne rady ci odkazy .. jo nerad bych neco bastlil pokud mozno Ales :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 UP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 kup led can-bus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 ja sa chystam objednat z ebayiu, obrovsky vyber za par eur, akurat ti pridu tak za mesiac :D ... akurat p21w a py21w su problem, ale predne obrysovky, lampicky vo vnutri a kufry, a spztky su bez problemov akurat potrebujes niekoho s paypalom alebo tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 vevca co to stoji .. kde se to da sehnat ...omlouvam se ale O1 mam uz docela zmaklou ale v sekci O2 jsem uplnym zacatecnikem :( ja sa chystam objednat z ebayiu, obrovsky vyber za par eur, akurat ti pridu tak za mesiac :D ... akurat p21w a py21w su problem, ale predne obrysovky, lampicky vo vnutri a kufry, a spztky su bez problemov akurat potrebujes niekoho s paypalom alebo tak :) tak ta doba dodani by nebyl snad az takovy problem .. tak zadni obrysy bych asi teda neresil .. jen jak jsi psala parkovacky predek, RZ vzadu a osvetleni interieru vcetne dveri zase nic dramatickeho :) .. a nerad bych neco bastlil :) noo tak to nikoho takoveho nemam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Superfattyho ses ptal zda něco nemá ? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=136 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 nejak nechcem kazit obchody, ale napr osvetlenie rz, stoji asi 3eura za 2kusy aj s postovnym ak by si mal zaujem tak teoreticky by som sa vedel popytat kamarata ktory to ide objednat mne ci neobjedna viac veci... a ja by som to poslal tebe...ale je to take trosku dookola ... kedtak pisni spravu :) mozno by sme zobrali vecsie balenie kvoli lepsej cene...ale urcite sa musi najst aj niekto u vas kto tam nakupuje http://www.ebay.com/...=item27d152ea55 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Jen kdo by měl zájem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19069&view=findpost&p=1374617 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Pokud najdete nějaký funkční LEDky do předních parkovaček co vydrží, tak dejte vědět. A co se týče osvětlení interiéru to jsem zatím neřešil, ale začínám o tom uvažovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 tak za 4-6 tyzdnov sa ozvem dokopy to vyslo 15e, za : 2x c10w do lampiciek, 4x w5w do lampiciek, 4x c5w nad spz a do dveri, 2x w5w do obrysoviek (zobral som dlhsie 9ledkove, vojst by mali, len ci to nebude velmi na ociach, uvidim)... a este 2x ploche w5w do kufra, ale tie budu svietit podla mna slabo, ale tak 1.4e za par ma na skusku nezabije... a su canbusovske, tak snad nebudu ani hlasit chybu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Daj pozor aby sa moc nehriali v tych lampickach, ked tam mas odpory ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 jj nad tym som tiez rozmyslal...teda hlavne nad tymi obrysovymi... ako by sa dalo skontrolovat ci je to bezpecne? nad rz maju miesta az az, a v lampickach c10w su tiez s odporom a chladicom...tak nvm ako velmi sa ten chladic moze nahriat... w5w su bez odporu tieto planujem do obrysoviek... http://www.ebay.com/...=item2ec5467e45 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 chladič sa neskutočne hreje,ja som si na ňom popálil prst...pochybujem,že tie,ktoré sú v hore uvedenom linku sa ti zmestia do parkovačiek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 mali by byt vecsie o cca 9mm ak som spravne nasiel rozmery.. a tolko miesta by tam malo byt podla mojho oka...ak sa to tak hreje tak tie do interieru skusim vykuchat a zrusim ten odpor... myslim ze by sa malo dat, ak je ten odpor paralelne, a ak tam ten chladic nie je nalepeny na fest... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 tak kúp do interiéra LEDky bez chladiča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 nejak som to neriesil, ono ich vela bez chladica ani nebolo... a uz su objednane takze jedine to takto kuchnut, co uz... nevedel som ze to az takto pecie moja chyba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Prinajhoršom ich predáš a ešte na tom zarobíš :D . Ale veď uvidíš,ako sa budú správať v lampičkách,ale ako hovorím,sám som bol neskutočne prekvapený,keď som chytil chladič a to boli svetlá zapnuté len chvíľku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 tiez riesenie... jj verim ti ze to moze piect a nechcem tie lampicky roztavit :D , tie obrysovky asi skusim na kufrovej lampicke, ako velmi sa hreju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 tieto planujem do obrysoviek... http://www.ebay.com/...=item2ec5467e45 A si si isty, ze sa ti do FL svetla zmestia? Ja myslim, ze nie!!! :( Osobne mam odskusane tieto: http://stualarm.cz/produkt/952000cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-5led/3smd/ ... tieto sa tam akurat zmestili, vchne SMD bolo skoro nalepene na skle/plaste, ale vosli tam :D Problem bol, ked som ich vyberal von, lebo priemer je tak akurat (ako otvor v parabole pre parkovacku) a vytiahla sa mi z patice a ostala vo svetle. Boha to bola maturita to odtial vybrat :lool: Teraz mam nahodene tieto: http://stualarm.cz/produkt/95209cb-led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-1led/3smd/ a som max. spokojny. Kedze nemam xenony (iba H7 NB+) a tieto LEDky nesvietia moc silno (teda na vsetky strany, ale iba smerom dopredu), tak to spolu neposobi rusivo ;) Inak obidve, vyssie spominane, nehadzu chybu vypalenia ziarovky na FL BTW, do kufra odporucam tieto: http://www.vzdy.sk/stualarm-95vwt108 ...svietia vazne paradne a hlavne silno. Ak by si chcel, mozem ti zistit cenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 praveze netusim jak vravim, prislo mi ze tych 9mm by sa tam mohlo vojst... ale ked ty vravis, ze uz ta kratsia nevosla tak to potom nema sancu vliezt... do kufra som zobral tieto, nejak som silnejsie nenasiel, ale tak v lete tam chcem namontovat led pasik, takze o svetlo nebude nudza, a nebude tam z boka aspon zlte svetlo... http://www.ebay.com/itm/2X-Car-4-LED-5050-SMD-T10-501-W5W-168-Bulb-Side-Light-Lamp-Pure-White-12V-DC-/300912658165?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item460fcac6f5&vxp=mtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Osobne by som do kufru ziadne pasiky nedaval, za prve sa mi to nepaci a za dalsie, original je original ;) Tie zo stualarmu, co som postoval, tusim vysli 9€ - 2ks (presne si nepamatam), cize neni o com Ta LED s 5SMD sa do parkovaciek vosla tak akurat a na tych, co si objednal je po obvode este jeden rad SMD a to sa tam urcite nevojde. Inak TIETO mam este doma, ostali mi 3 kusy (daval som ich do osvetlenia nad nohy), som ti ich mohol poslat, aspon na skusku....nevadi, ostanu do zalohy :lool: Do kufru ale budu slabe, tam treba aspon tych 8SMD. Este by mozno stali za rec TIETO, no pyta za ne mooooc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 tak ten pasik skryjem na roletku, takze bude vidno iba svetlo z neho... ja som hlavne za funkcnost takze tie pasiky by som chcel nahodit aj nad nohy... 5m pasiku stoji asi 12e, cize cena luxusna, a este sa mi tak 2metre zvysia.. no nic ved tie 9smd ledky kedtak predam jak vravi gracho alebo ich hodim do kufra a spravim z alobalu nejaku parabolu z vnutornej strany lampicky, uz aj nad tym som rozmyslal, ci by to nebolo funkcne sa to da vselijako poriesit :) do malych lampickovych svetielok som objednal toto... tak snad aspon tieto budu pasovat http://www.ebay.com/itm/4-X-Pure-White-194-168-T10-W5W-5-5050-SMD-SMT-LED-Car-Side-Bulbs-Light-New-12V-/290887841903?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43ba44386f&vxp=mtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 To bude pasovat, tiez ich mam ...no teraz by som dal do citacich lampiciek asi TIETO a stredovu TUTO, popripade rovno tento LED PANEL :) A ak mas lampicku aj v odkladacom priestore pred spolujazdcom, tak mozem odporucit tuto 31mm LED ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 skoda ze si sa ozval az neskor, nikto tu nic mudreho nenapisal, tak som to objednal viacmenej podla seba no nevadi, a jj lampicku tam mam, a tieto som nejak prehliadol, co som nasiel 31mm tak to bolo za sialeny peniaz, uz som to poslal kamosovi nech mi to priobjedna, je tam 1kus? ... do tych hlavnych som zobral tieto... akurat zrejem ich budem kuchat kvoli tym odporom, nehodlam si roztavit lampicku ... http://www.ebay.com/itm/2-CANBUS-DE440-C5W-211-43mm-8-SMD-LED-Bulb-Dome-Light-/110888586525?pt=US_Car_Lighting&hash=item19d1798d1d nabuduce budem mudrejsi...kto nic nerobi nic nepokazi no nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Sak vies, ze ja mam vsetko (co sa normalne da) v LEDkach, kludne si mohol napisat SZ ;) Ano, v odkladacom priestore je len jedna ziarovka. Povodna sulfitka ma velkost 29mm a tato 31mm LED je max. co tam dokazes osadit. Dlhsia ziarovka/LEDka uz zabranuje zacvaknutiu, tomu jazicku lampicky, do otvoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 prave, ze som to nevedel... hladal som koho sa popytat ale nedosiel som nejak na nikoho, pisal som kajmanovi, ten poradil ze nad znacku stacia menej ledkove(ajtak som zobral 6ledkove, kedtak ich prelepim, niekedy si nedam poradit :D ) , ze do lampicky treba radsej tieto 5ledkove ako tie s jednou ktora svieti dopredu, do obrysoviek kazal zhruba tu istu, ale tak ked som an to pozeral tak som fakt mal pocit ze tam vojde aj ta vecsia... jj vdaka, dam tu jednu objednat este 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Osobne mam nad SPZ LEDku, iba s jednou SMD :) ...a to hlavne z toho dovodu, lebo na druhej strane mam kameru so svetlom a v nej som menil a letoval komplet novu LEDku, takze to svietilo trosku slabsie, cize som aj druhu stranu musel dopasovat. Teraz to mam akurat. 6SMD LED nad SPZ? Si robis kozy, ne? ....to ti bude svietit silnejsie, ako zadne parkovacky :lool: ....osobne sa mi take silne svetlo nad SPZ moc nepaci, mam vyskusane 3SMD LED sulfidky a aj to bolo dost silne (ale da sa povedat, ze to sa este dalo). Inak tie SMD sa v pohode daju zatriet normalnou farbou, ja som ich natrel (ked som to skusal) hnedou farbou co mi ostala, ked som natieral plot :D P.S: nad SPZ mam odskusane este aj TIETO, a to je riadna prasarcina. Svieti to ako svina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 tak ja skusim centrofixku, pripadne izolacku aby to bol vratny stav :D rozdiel v cene bol smiesny, tak som si povedal, ze vzdy viem cosi z toho svetla... ale tiez nechcem aby to bolo take nenormalne silne, este by ma za to podrbali zelenaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wranislaw Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Já kupoval v Číně na dx.com Cena a poštovné zdarma hovořily jasně. Za 9 dní to bylo doma. Pokud někdo něco namítá na kvalitu - mám je na autě od ledna - vše OK a za tu cenu si objednám klidně do rezervy. Už mě nebavilo pořád měnit žárovky nad RZ Celý interiér + RZ = 29$ Zbytek si netroufám, kvůli případné nehodě, ačkoli by se mi LED např v blinkrech líbily. Platím tam přes PayPal, dá se i přímo kartou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 mne dneska poprichadzali tie ledky, takze z ciny si vcelku pohli akurat, ze su u kamarata, a posledny balicek s tymi dlhymi ledkami do obrysoviek je este na poste, takze k nemu zbehnem asi az zajtra... dokonca ich stihnem nahodit pred ,,dovolenkou" ... parada dam hned nejaky report, akurat ze tie interierove musim kuchnut... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.