Anonym2020 Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Ahoj, včera jsem zastavil a nešly mi otevřít dveře řidiče ani zevnitř kličkou, ani zvenku. Klička byla úplně volná. Zamykat to jde v pohodě, akorát otevřít nešly... Podařilo se mi s kamarádem sundat bez poškození tapec a otevřít západku ručně šroubovákem. Kápli jsme tam trošku WDčka, 3x otevřeli a zavřeli a zase je zaseklej. (Se zámkem mám víc problémů - nepípaj světla, světlo v interiéru, občas nesepne centrál nebo safelock - klasika, studeňák a mikrospínač, ale to teď neřeším) Co mám dělat? - Jde nějak opravit stávající zámek? - Opravit to zasekávání, koupit mikrospínač a propájet...asi nejlevnější varianta, ale aby se to nevysralo za půl roku zase. - Koupit nový zámek druhovýrobu - Jak je na tom kvalita? :-/ - Koupit použitý zámek z vrakáče Co bude podle Vás nejlepší možnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen-da Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Vyměnit zámek je asi nejrychlejší, já mám VIKA-čína levý přední a pohoda, jen po 5-ti letech odešel mikrospínač, vyměnil jsem ho, a zase jede dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Tak jsem sehnal nepoužitý originální zámek z vrakáče za 1000 :-) K tomu nové origo táhlo ke kličce a šlape to jak nový :-) Vyřešený nespínání zámku, safelock, interiérové světlo, pípák světel atd... Když jsem viděl ten původní mikrospínač tak se ani nedivím že to nefungovalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.