Přejít na obsah

Divné zvuky od zadní brzdy ... a propadnutí pedálu

Peter

Doporučené příspěvky

Hned na úvod :) - podobné téma jsem našel , ale bohužel ne stejné takže sem použil tlačítko hledat :D ...

Začalo to po výměně zadní nápravy ( kotoučová za kotoučovou ) - Dostala ránu při bouračce a byla hnutá...

Nejdříve při jízdě něco zahučelo občas ze zadu a bylo to podle rychlosti auta takže se to stupňovalo , po zjištění to je levá zadní strana.... Postupně to bylo častější a častější.... Ovšem když sem v okamžiku kdy to začalo hučet po stejném intervalu zatáhl ručku na první zoubek , tak bylo ticho - to samé když držím levou nohu na brzdě a jedu ... Jakmile jí pustím tak to prostě zahučne přerušovaně hučet ....

Jezdím s tím už měsíc a teď jsem vypozoroval , že to dělá při jízdě vpravo :D , nechápu to sám ... Prostě jak přijde pravá zatáčka nebo když kličkuji po silnici velkým obloukem ( žádné prasení od krajnici ke krajnici ) prostě lehké kličkování tak to dicky zahučí než se auto srovná do roviny ....

Vzadu kotouče a desky ve výborném stavu .... Ložisko to asi těžko bude , když při brždění je klid... Zadní třmen ( respektivě pístek ) by to molh být , ale nejde mi do hlavy že při zatočení je to hlasitější ...

Nevím zda to má nějakou spojitost s tím , že když stojím na místě a vytočím rejd na jednu a pak na druhou stranu na max. , poté volant srovnám a jedu , tak první šlápnutí na brzdu jdu na podlahu :( Nikdy za jízdy se to nestane , jen když se někde otáčím na plnej rejd , tak pak se po prvé propadne pedál .... Jindy se to nestane - ale to tipuji na brzdový válec .... spíše ten první problém mě nedá spát

Díky za radu - o víkendu to budu rozebírat , ale těžko tam něco najdu :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...