JoeLippinezzi Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Zdravím. Před pár dny jsem koupil O1 kombi 1.9 TDI 4x4 a dnes jsem zaregistroval zvláštní zvuk od přední nápravy. Pročítal jsem fórum, ale nikde jsem nenašel podobný popis... Zvuk se ozývá jen při přejetí nerovnosti. Neozývá se ani při rozjedu, ani při brždění..prostě jen při přejetí díry nebo na hrbaté cestě.. Po přejetí jedné díry se neozve jeden zvuk, ale jako by tam něco rezonovalo..první je nejsilnější a pak 3-4x rychle za sebou to slábne..nedokážu to asi lépe popsat :D Když si dřepnu ke kolům a zkouším s nima lomcovat, tak tam je nějaká vůle.. Do servisu jsem objednaný až na pondělí, ale potřebuji jet zítra na severní moravu a mám tento víkend najet cca 300km, tak se trochu bojím, abych něco nepos*al a nezhoršil to nebo hůř, aby mi někde neupadlo kolo za jízdy... Nějaké nápady? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Tak ak je v kolesách hmatateľná vôla, tak sa niet čo čudovať. Ale mne napríklad pri prejazde nerovností, stále niečo vŕzgalo od prednej nápravy a nevedel som dlhý čas prísť nato, čo to môže spôsobovať, pričom keď som prešiel po nerovnosti a vedľa cesty stáli nejakí ľudia budilo to dojem, ako keby som išiel na fúriku. Nakoniec som zistil, že problém je v uloženiach stabilizátora a tento problém je veľmi častý aj u Golfov. Ty ale popisuješ rezonovanie, ak som to dobre pochopil takže toto tvoj problém asi nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Tak Šmoula je v servisu, zrovna vyměníme olej v motoru, olej v Haldexu, atd.. Ten zvuk pravděpodobně dělaly ty stabilizátory, ale to se uvidí zítra, až půjde na zvedák. Jinak můj první týden s Octavií dopadl dobře :) Je to parádní vůz...až mě skoro mrzí, že jsem si ji nekoupil dřív .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ondris Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Čau lidi mám takovej problém chtěl sem si vyměnit přední ramena mám škodu ocatvii jedničkovou 1.9 TDI 81 kw. Zlomil sem ten šroub co de do nápravnice máte s tim někdo nějakou zkušenost díky moc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hejdid Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Zkusit navarit matku na ten sroub a povolit. Nejhorsi scenar- - - nova napravnice. Ale to spis kdyt se ti protoci ta matka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.