cabic Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 sluselo by se rict alespon prosim... jsme na verejnym foru a neni nici povinnost ostatnim pomahat, delame to ze svy vlastni vule. :) :( jses drsnej... clovek si asi domysli ze ho o to ostatni prosi nee. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 No zase je smutne, ze nekteri lide to berou jako samozrejmost a to slovo se pomalu vytraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 (upraveno) dekuju, uz jsem se bal, ze tady budu jediny, komu to trosku vadi cabic: az se k sobe budou chovat lidi slusne, bude to tady fajn :) pulka z nas se tady osobne nezna, tak by nebylo spatny, kdybychom si udrzovali alespon trochu slusnosti Upraveno Únor 4, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 houmik: nejsi sám, neboj, mám stejný názor, včera jsem se na konkurenčním fóru taky neudržel :-) TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Prucha Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 nic vrtat jsem nemusel.. akorát OII má menší adaptér takže mezi gumu předního okna a kryt zrcátka jsem vystřihl asi tak 2 cm plast a podstřil ho pod to... Jinak nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Pena prace ;) Jinak slo by dat jeste foto z boku- zepredu ? Dekuji za ochotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 vypadá to suprově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest maska Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 ahoj vypada to skvele a myslis ze by slo dat ty zrcatka z O2 do adapteru z O1??? a nemuselo by se nic dolepovat ne ( ted jde o to jen jestli to jde ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 za chvili tam pujdou predni i zadni svetla :) ted uz jsem videl reseni na sedacky, tak treba pujdou jeste budiky, ovladace, koberec... no a za chvili to muzete prodat jako hotovou OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Vypadá to skvěle!!! A jinak šrouby sedí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 za chvili tam pujdou predni i zadni svetla ted uz jsem videl reseni na sedacky, tak treba pujdou jeste budiky, ovladace, koberec... no a za chvili to muzete prodat jako hotovou OII Kde si viděl ty sedačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 (upraveno) Zabiak: ehm, nechce se mi to psat ale videl jsem to reseni na SH v bazaru. Sice to bylo docela mastny, ale ty kolejnicky byly udelany tak, aby se jen vymenily kus za kus a na ne pak pekne sedacky z OII edit: ze si to ty, tak ti dam primo link TADY Upraveno Květen 2, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 za chvili tam pujdou predni i zadni svetla :) ted uz jsem videl reseni na sedacky, tak treba pujdou jeste budiky, ovladace, koberec... no a za chvili to muzete prodat jako hotovou OII :) :D ,ale jinak pěkné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.