Myš Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 (upraveno) Nazdárek lidičky, jelikož už tu nějaký pátek funguju, tak jsem se rozhodla představit Vám svůj vwagen Škoda Octavia 2.0 TDi 103kw bez DPF, 6Q, Elegance r.v. 2006 najeto při koupi 95 000 km.Plánované úpravy: ty si nechám pro sebe B) Hotové úpravy:sundání nápisu z kufru komplet předělání na nové znakyLED žárovkyalu 17" Pegasus na létočerná maskavana do kufrusítový programzatmavení zadních světelpodvozek pedály anténa nalakované lišty atd. nalakované znaky nášlap alu 18" Sirius L&K Takže nějaké ty úpravy proběhly a nadále budou probíhat dle mých plánů. A hlavně ji chci nějakou tu dobu udržet v co nejlepší kondici. Den po koupi a hned na celorepublikáč vw-c a ještě společná fotka už na svých číslech interiértaky bylo potřeba vyměnit pár součástek a taky se vyladila světýlka díky Superfattymu Upraveno Duben 26, 2016 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 tak to ta vitam octulka peknucka a hlavne cierna nech sluzi a poslucha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 taky jsem si tu konečně mohla sehnat RZ s háčkem díky členovi pentadius bylo potřeba vyřešit kola a pneu na léto a tak se jelo nakupovat a bylo načase objednat nějaký ten šampón :lool: a začít takové to domácí žvýkání ehm leštění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Mas to pekne ;-) jen tak dal ;-) at se ti tady libi a urcite jakekoliv rady a nazory uvitame ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 díky kluci a rady a názory odemě, mno nevím nevím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 tak aspon nazory a rady od nas ;-) ale podle toho co vidim tak uplnej zacatecnik nebudes ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Lukáš ti rád napíše co máš udělat a kam vyhazovat peníze pro začátek bych hodil k černý černá loga z favoritu ;-) jinak solidní výbačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 a jelikož jsem si kola při koupi ne uplně prohlídla, při denní světle jsem zjistila, že mají víc chyb než o kterých jsem věděla a tak začla akce kola :wub: tady jsem ještě nevěděla co mě čeká a tak sem si nechala namíchat barvu a zkusit to trochu na tu sezonu zamaskovat, ale hoši se s odstínem krapet netrefili a jelikož jsem proste s kolama z války jezdit nechtěla tak jeli na sundání pneu a k lakýroj B) a tady už na svým místě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 No jsem si právě říkal, že na domácí sprej je to nějaký dokonalý, než jsem si to přečetl. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 dobra prace ;-) ja nechapu proc ma kazdy tak ty kola dodrene to je jim tak moc jedno??Ja mit jen malou odreninku tak to necham hned opravit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Krasna octule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 princes: tak pro rady a názory od vás tu přece jsem :lool: vevca: no jedna možost byl stříbrnej dip a možná by to takhle vypadalo marekczech: noo já si asi moc kecat nenechám :P magnum67: děkuji, ale myslím že do krásný má ještě daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 zase se malinko nakupovalo a posléze i pracovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 (upraveno) Pěkně se tomu věnuješ :palec: nějaké další plány? :lool: Upraveno Červen 27, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 díky, snažím se aspon trochu ji udžovat a starat se o ni, ale rozhodně to není TOP a myslím že ani nikdy nebude a co se týká plánů.....mno těch by bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 dobre ty, jen tak dal :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Myšáku: hezky se o ní staráš.Včerejší namátkovy kontroly budou i nadále pokračovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 díky, snažím se aspon trochu ji udžovat a starat se o ni, ale rozhodně to není TOP a myslím že ani nikdy nebude a co se týká plánů.....mno těch by bylo jj bylo, ale jakých? :P protože z té odpovědi jsem se toho moc nedozvěděl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Pekné úpravy,len tak ďalej,ale ešte si to podľa pýta zadné facelift svetlá . Pri koľkých kilometroch si prosím ťa menila tie tlmiče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 díky kluci všem, nečekala jsem tolik chvály na obyčejnou slípku martink52: doplnila jsem své plány do prvního přízpěvku :D Gracho: cca 100tkm, nebylo to uplně nutné, ale už byly krapet chycený a když už se tam mechoš hrabal, tak sem to nechala udělat při jednom :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 No vida, že to jde :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 njn, v tu hodinu kdy jsem téma konečně založilo už se mi nechtělo noo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 pár foteček z akce "D" B) příprava start ... ... cíííííl a ruce jak vopice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 cerny auto no, dobra prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Konečně ženská, která se do toho nebála obout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Pěkný výsledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Krásná, hlavně ať slouží. Černá je stejně nej,ikdyž údržba je náročnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Jj cerna je super kdyz se o ni clovek stara tak jen tak dal zatim mas naslapnuto docela pekne ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Paradicka, cierna je veru cierna o tom bez debaty...no clovek ma co robit, aby ju udrzoval :) Drzim palec pri dalsich upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 díky za chválu od všech, ani jsem ji tolik nečekela jen se seriovkou co se týká barvy na ůdržbu, tak je fakt že občas je to fuška :) a aby té chvály nebylo tolik, přikládám důkaz, že ne vždy je tak krásná aneb bylo jaro :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.