Martty23 Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Honiči desetinek... :D Někdy mě sakra láká třeba RS v benzinu, ale když si tady pročtu, kolik lidi s tímhle motorem píší dojezd na nádrž, tak mě to vždycky přejde. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 No to se ti nedivim. Vezl jsem Octavu III RS v benzinu. Chvili jsem jel na spotrebu s chvili tomu dal a pod 8l jsem se nedostal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 (upraveno) však 4 válcovy TSI žerou, co bys chtěl... dlouhodobě jezdím za 8-9 litru. největší fail, že taková M3 E46 si vezme 8-13 litru, hold poctivá stará atmoška(jasně po okruhu a nonstop plyn brzda to požere třeba 20, ale to i TSI třeba 16...) :) Upraveno Červenec 30, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Jasny no. Kdo s tim jezdi casteji tak vi. Ja jsem zvyklej na TDI :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 když to tu tak čtu, tak ještěže nic nehoním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Řekl bych něco o tom, jestli to není škoda, ale nebudu tady vzbuzovat emoce. :D Jinak O3 RS má kamarád a ten si zase spotřebu nemůže vynachválit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 No já když jel s O3 RS v naftě tak jsem si taky liboval, ale ten benzin nic moc no :D Ale tak každej je zvyklej na něco jiného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 prej vzbuzovat emoce, i ty jeden :D :D já sem v RS nejela nikdy a taky žiju, nemusím mít vše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 jeden východ slunce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 A co to světlo zas*aný? Ale néé, vážně je vidět, že se moc pěkně staráš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Pekne se to trpyti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Vypada hodne pekne nazivo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 čekala jsem reakci na světlo, říkám si oříznu to nebo ne, ale co prdím na to auto bylo stejně špinavý, jen se mě zalíbil ten východ ^_^ :D a už to moje kuře nechvalte nebo bude nafoukaný :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 konečně jsem mohla ve větším vyzkoušet total wipeout :D, no nějak jsme se rozvášnila a zmizelo mi 3/4 flašky :D ještě přemejšlím čím oživiz ty harmoniky, nebo koupit nový :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Prosím tě, dyt to není vidět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Ozivovac pneu nebo pouzivam aplikator na tesneni dveri proti zamrznuti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 (upraveno) máro: mě nena*ereš, já viděla tu špínu na vlastní bulvy :D...holt nemám bílé auto aby to vidět bylo lépe :D :D timil: no já mám na pneu ten gel od megu, s tím bude ta aplikace v těch záhybech asi hodně debilní, to snad koupím nějakej sprej a narvu ho tam třeba celej :D Upraveno Srpen 11, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Jak psal Timil, sprej na oživovač pneu a plastů a hotovo :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 tohle je nemoc :D asi ti pošlu fotku špinavejch dveří :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Ja cistim i kolejnicky u sedacek :D a kdyz jsem mel vyndanej popelnik tak i za nim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 máš ji moc hezkou aspoň někdo nechal na černotě obyč. nárazníky :D obdivuju, jak se o ní staráš :) já bych se k takovému čištění, leštění, ... nedokopal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 zkusím ten oživovač a uvidíme, díky za tip máro, to je nemoc D :D Timil: no tak to bych taky potřebovala, ale asi to nebudu umět vyndat a asi se mi do toho nebude ani chtít :D mikk: díky, já si nechala stříknout ty podnarazníky a lišty (nevím zda si někdo vůbec všiml) a jsem takhle spoko, nemám v plánu z toho dělat něco co to auto není, navíc rs nebo fl z toho dělá každej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Dva torxy a vytahnes nic tezkyho a pokud mas osvetlenej popelnik jako ja tak odpojis zarovku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 ty sedačky budou beztak těžký :D :D..nedělej nebo to nakonec budu dělat a popleník naštěstí nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Myš: jj, já si všiml, ještě by jsi mohla dát fotku, jak vypadá zepředu :) mám na to stejný názor jako Ty, taky časem chci nechat dát do barvy spodky nárazníků a lišty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Sedacky nepatri k nejlehcim ale ani nic tezkyho :D Nojo ale to pojedes a budes mit ten neprijemnej pocit v hlave ze je nekde neco spinave :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Co se týče tech harmonik u dveří... zkus použít "tradici" - http://www.detailingshop.cz/osetreni-pneu/905-valetpro-classic-tyre-dressing-500ml-osetreni-pneu.html Dá se koupit i 5l kanistr což cenu dost srazí... Dneska jsem zrovna aplikoval. Je výborná na gumy, pryže a plasty. Na octávce se celkem upotřebí. Nanáší se štětcem, což hodně věcí ulehčuje Přijde mi to je něco se člověk musí mít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Vypada to jak kdyby si mel ty gumy úplně nový :) slušná práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Timil: tam toho je ještě špinavé, kor když v tom jede pes :D Radim84: to neblbni, si koupím celej kandák a vyplácám ho hned, to budu muset vzít menší množství :D mikk: tady je ze předu, ale nevím zda něco uvidíš, není to prohrananý PS, jen sem zakryla značku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Roberto: to byla taková rychlovka, mytí po nývratu z dovolené... Ale díky za pochvalu Myš: Musíš šetřit, no :D Věř mi, že spotřeba je opravdu malá. Na Octávce to napatláš opravdu všude, tak pokud si od kluků z DS budeš něco objednávat, tak si to přihoď do košíků. Jinak autíčko máž jak ze žurnálu, fakt pěkné, decentní. Ta černá maska tomu fakt sedí ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.