Přejít na obsah

Nestejné mezery okolo LP kola-asi GEO?

coplos

Doporučené příspěvky

Zjistil jsem nemilou věc

Okem jsem zjistil, že mám nestejné mezery mezi levým předním kolem. Změřil jsem to a opravdu- pravé má před i za kolem mezery stejné, ale levé přední má vpředu mezeru menší o 2 cm než vzadu. Zkusi jsem změřit vzdálenost mezi osami vlevo a vpravo a tam to dělá taky ty 2 cm (vlavo o 2 cm více). Nepozoruju nějaké problémy s řízením, ale je to divný. Loni jsem absolvoval menší výlet do pole s oktou-ale čekal bych, že by se to posunulo spíš dozadu-to levý kolo.ale je vpředu o 2 cm.

Co s tím?

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem navštívil servis v Brně (autonova) a v příloze je výsledek. Dle mechanika zadní náprava O.K: a přední náprava totál v pr..eli. Prý je nutné vyměnit ramena, těhlice, tlumiče..no prostě celé zavěšení včetně nápravnice. S úsměvem mi to spočítal na 50 tis. a tvářil se jako že je normální. ...

Je to dle geo opravdu tak špatný? Nebýt toho, že je okem viditelný ten rozdíl mezer mezi kolem a blatníkem, tak na jízdě není nic poznat ani se nesjíždí pneu. Mám oktu i služební a rozdíl v jízdních vlastnostech nepozoruji.

post-946-1257592718_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...