kulmilan Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Ahoj nikde jsem toto téma nenašel. Nemáte někdo zkušenosti s montáží mlhovek s denním svícením z Octavie II FL do Octavie II před FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5681 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulmilan Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Díky, já jsem ale myslel dát místo mlhovek (obdelníkové Octavie II) mlhovky a denní svícení (obdelníkové z O II FL). Tady se řeší jen záměna mlhovek za denní svícení, já bych chtěl jak mlhovky tak i denní svícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ratas aj s vymenou naraznika? Tie hmlovky su inak tvarovane a prisposobovanie bude dost "porod". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulmilan Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Chtěl bych je zkusit napasovat do původního nárazníku, kdyby to byl velký problém tak bych nárazník vyměnil. Mění se jenom nárazník nebo se musí vyměnit i výztuha? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 co treba menit mas v teme o prestavbe na facelift ;) Ak nechces komplet face, tak sa da zohnat aj face naraznik s upravou na predface svetla, len je na moj vkus pridrahy (cca 8k Kc) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 tak tak, lepší je nakodovat svícení mlhama a je to nejlevnější. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulmilan Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Ahoj díky, když si nechám nakódovat denní svícení mlhovkama, jak je to pak s používáním mlhovek (v mlze) a pak i STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 mlhovky fungují normálně, a STK neřešit, bud pak odkodovat a nebo vyndat pojistku třeba, mlhovky nejsou povinnou výbavou vozidla. Na všech autech jsem to tak měl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.