luborj Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Caute, nemozete niekto hodit navod ako demontovat stropnu lampicku vpredu alebo schranku na okuliare (hornu)? Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 schránku na okuliare jen vytáhneš... začni ze strany, která víc vzadu... u lampičky zepředu vypáčíš to rozptylové sklo a jsou tam 2 křížové šroubky, které jí drží ke střeše... vyšroubuješš a měla by jít vytáhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Koukni do SZ. Máš to tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 je problém to hodiť aj sem,aby to pomohlo ostatným?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 schránku na okuliare jen vytáhneš... začni ze strany, která víc vzadu... u lampičky zepředu vypáčíš to rozptylové sklo a jsou tam 2 křížové šroubky, které jí drží ke střeše... vyšroubuješš a měla by jít vytáhnout Dakujem vsetkym za rady. Nevsimol som si tie srobiky, tahal som az som znicil tu lampicku. A je zarobene. Nemoze este niekto hodit konstrukciu tej lampicky? Vypadla mi nejaka pruzinka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Koukal jsem do DP i ETKY, ale nikde tam přímo na pružinku nic neukazuje, není to z těch dvou bočních vypínačů osvětlení, jinde tam snad ani pružinka není potřeba, aby něco vracela. Můžu se ti zítra podívat fyzicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Je to zo stredoveho vypinaca, kde vyberam ci to bude svietit pri otvoreni dveri, atd. Odtial mi vyskocila pri demontazi. Inak tej lampicke nic nie je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.