Fakt7 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Zdravím vás tu octaváci, chcel by som predstavit moju octu. Mám ju vyše pol roka a spokojnosť velká. Zatial som na nej robil len nevyhnutné (výmena čapov, filtre) ale v budúcnosti plánujem nejaké úpravy. Predošlí majitel menil interiér na facelift. Čo ma teší, že na svoj vek je vo veľmi zachovalom stave. Nejaké to info: Octavia 1.6 AKL, 74kw, r.v 99 (predface), najazdených okolo 182000 km, plná výbava (klimatizácia, centrál, el. predné a zadné okná, el. zrkadlá a strešné okno, vyhrievané sedadlá...) Úpravy: Interiér je prerobený na facelift. Tiež sú nové sedadlá, čalúnenie a čapy riadenia. Plánované upravy: predný RS nárazník, možno nové disky čo budú viac k svetu, nový podbeh šoféra, čaká ma tiež striekanie 5 dverí Ešte pofotím interiér a hodím foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Vítej, octa vypadá hodně pěkně, předchozí majitel se asi dobře staral a ty v tom určitě pokračuješ . Jinak pokud chceš dávat RS nárazník, tak musíš měnit i světla, blinkry, masku a výztuhu nárazníku (nebo upravit starou), takže to není jen tak. Pokud ti nevadí bředface ksicht, tak ten předek nech a jen dej zadní faceliftový světla, to udělá taky hodně :) . No každopádně přeji hodně štěstí s úpravama a opravama a taky přeju ať ti slouží hooodně km bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Vďaka. :) Inak ten RS narazník sa dá zohnať aj origoš na predface octaviu I, tak že sa da vymeniť bez úprav. Aspoň výrobca tak udáva. Ale možno tam necham aj tento predface, celkom som si naň zvykol. :D Na tie zadné svetlá som zabudol tie si tiež chcem vymenit za face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Neviděl jsi ten nárazník na Aukru? Tam se prodává RS nárazník na předface octu. Ten ale není originál, ale upravená kopie určená pro předface, která není navíc z plastu ale z laminátu, takže stačí aby jsi jednou trochu víc škrtl např. o obrubník a máš po nárazníku (laminát totiž není ohebnej jako plast) ;) Jinak ty zadní světla doporučuji vyměnit, sám jsem nevěřil vlastním očím, jaký to byl rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 pěkná okta, má pravdu, je to kopie, laminátový nárazník a ještě k tomu se zahlazenou lištou ne tuším, takže pokud neplánuješ hladit lišty na celým autě, tak bych se na to vyprdl. :) A ještě to prej ani pořádne nepasuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Tie na aukre ale aj na Slovensku som našiel jednu firmu čo to vyrába. Ale ze su z laminatu som prehliadol, tak to tam nechám tento predface. Prikladám fotky interiéru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Určitě nech originál nárazník, uděláš líp než dávat ten laminátovej . Jinak by to chtělo dodělat tu palubní desku, aby byla komplet facelift ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Do toho sa pustim hned ako budem mat spraveny podbeh. Je tam este co robit ale do augusta by som to chcel porobit. Inak este mi tam chyba predny popolnik ktory sa mi dlho nedari zohnat . :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Pěkná okta pane Ten předface ksichtík je prostě nej pokud však chceš na něm něco změnit,tak se vyprdni na laminát alá RS,ale dej tam čirá světa z Laurinky + blinkry a auto ti krásně prokoukne.Přeji mnoho šťastných km bez nehod a spoustu elánu do ůprav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 tie L&K sú luxusné ale zato aj dosť stoja. Akurát sa rozhliadam po nejakých krajších diskoch lebo to je tam jedna z tých slabších stránok. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Mrkni na www.obautodíly tam je mají od fa: DEPO někdo je neuznává ale já je mám na autě už dost dlouho a naprostá spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Dik za tip, pozrem na to B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.