milossek Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Ahoj, prosím o radu. Na své O II Combi mám rozbité sklo na přídavném przdovém světle, sehnal jsem nové světlo, ale potřebuju poradit, jak nenásilně vyndat vnitřní plastové dekly 5. dveří. Předem děkuji za radu. 0 Quote Link to comment
milossek Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Díky za návod. 0 Quote Link to comment
šulda Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 (edited) Stačí kliknout v mém postu vpravo dole na to malý, zelený plus ;) Edited July 18, 2013 by šulda 0 Quote Link to comment
Guest Galsworthy Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Zdravím, a je nutné sundavat i ten dolní plastový panel? Potřebuji vyměnit přídavné brzdové světlo u kombíka II, nestačí sundat jen horní plastovej panel? Prosím za radu 0 Quote Link to comment
Stanson Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Už si to 100% nepamatuji, ale řekl bych, že pod spodním jsou šroubky toho horního. 0 Quote Link to comment
Rolbař Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 nejdřív spodní, pak jde sundat horní, někdo to řeší, že ten horní vycvakne částečně, ale není to zrovna košér vůči těm plastům 0 Quote Link to comment
milossek Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 musí se nejdřív sundat spodní, pod ním je na dva šrouby chycený vrchní plast. Světlo jsem vyměnil v pohodě. Je to pár měsíců, a už mi prasklo znova . Při pohledu z venku vlevo. Prasklo uplně ve stejném místě jako původní. A to jsem ho přitáh s citem. 0 Quote Link to comment
Guest Galsworthy Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Tak díky za info, až bude krásně tak se do toho pustím, už se těším - díky 0 Quote Link to comment
1968 Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 musí se nejdřív sundat spodní, pod ním je na dva šrouby chycený vrchní plast. Světlo jsem vyměnil v pohodě. Je to pár měsíců, a už mi prasklo znova . Při pohledu z venku vlevo. Prasklo uplně ve stejném místě jako původní. A to jsem ho přitáh s citem. No já to mám taky prasklé. Když jsem ho sháněl použité tak v 90% jsou popraskané na stejném místě a to u trysky odstřikovače. Osobně si myslím,že to je nějaká výrobní vada. Když jsem viděl tu cenu za nový, tak jsem vzal vteřiňák a je to opravené. To by se to mohlo kupovat tak jednou do roka nové. 0 Quote Link to comment
šulda Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 To si nemyslím, já koupil funglovku a už 4roky je pořád OK, možná to začali později vyrábět dokonaleji :) 0 Quote Link to comment
Stanson Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Musim potvrdit, u me take tak. 0 Quote Link to comment
Lukas178 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 V návodu se píše,odpojit akumulator, to se musí nebo ne? 0 Quote Link to comment
milossek Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 V návodu se píše,odpojit akumulator, to se musí nebo ne? Já ho neodpojoval. 0 Quote Link to comment
Lukas178 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Tak vyměněno. Myslel jsem že to bude větší práce. Bál jsem se aby taky neprasklo ,ale naštěstí ne. 0 Quote Link to comment
milossek Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Ahoj, řekl bych do roka a do dne. Vloni touhle dobou jsem kupoval nový brzdový světlo, jak jsem psal dříve, po pár měsících prasklo. Dnes se uplně rozsypalo. Na to už vteřiňák nestačí. Takž jedu za 850,-kupovat nový . 0 Quote Link to comment
šulda Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Kde jsi ho tehdy kupoval? 0 Quote Link to comment
milossek Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Kupoval jsem ho v Kladně, v jedněch autodílech. Jak to tak chodí, účtenku jsem vyhodil už asi dávno. Takže smolik. A nové už je namontované. 0 Quote Link to comment
Lukas178 Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 To samo zničeho nic takhle prasklo? 0 Quote Link to comment
milossek Posted August 23, 2014 Author Share Posted August 23, 2014 Začalo to praskat kolem trysky ostřikovače. Při mytí auta jsem zjistil, že se to světlo nějak hýbá až mi zůstalo v ruce. Ale při montáži nového jsem zjistil, jestli jsem předtím málo nedorazil koncovku hadičky na trysku ve světle a ta koncovka se neopírala o výstuhu dveří. Jsem ji nastrčil a cvakla, ale světlo nešlo pořádně usadit. tak jsem ještě pořádně zatlačil na tu koncovku a ona ještě víc dosedla na trysku a světlo pak krásně sedlo do dveří. Možná jsem si ho odpravil špatnou montáží, ale proč prasklo originál z montáže ve fabrice? A asi nejsem jediný. 0 Quote Link to comment
Patrikczcz Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ahoj, řeším trošku jiný problém a to že mi tohle přídavné brzdové světlo nesviti, včera jsem zkoušel když jsem na to světlo poklepal tak svítilo ale jen než jsem někam jel pak asi vlivem vibrací atd přestalo zkoušel jsem tedy dnes ho vymontovat rozpojil jsem kontakty spojil a svítilo to myslel jsem že byly kontakty jen nějak uvolněné no, ale po jízdě to dělá zase ten jistý problém nesvítí poklepu svítí nenapadá vás co s tím ? Napadlo mě koupit teplem smrstovsci buzirku která by tomu zabránila snad vypadnout nebo nějak jinak dělat neplechu děkuji za pomoc 0 Quote Link to comment
x_mary Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Zdravím páni ... ako správna blondína si idem vymieňať 3. brzdove svetlo :rolleyes: mam stiahnuty pdf navod a aj tak som z toho jeleň ... :jelen: 0 Quote Link to comment
Juraj tlelka Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 akurat som ho menil :D 17eur ma stalo nove je to robota tak na 10minut :D raz som si precital navod nehladaj v tom nic zlozite :D staci ti jeden hviezdicovy srobovak a 13stka gola :D podla navodu to je brnkacka :D 0 Quote Link to comment
Recommended Posts