Přejít na obsah

1968

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

1968's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim, mam na tebe dotaz. Koupil jsem yetiho rv.2015 a chtel jsem si aktivovat protoceni rucicek. Ale diag mi napsala ze kanal neni pristupny. Je mi divny ze u octy II FL rv.2009 co jsem mel tak tam to slo. A ta mela nulovou vybavu. Yeti je skoro plna vybava a nic. A jeste se mi 2x stalo, ze  amundsen mi prestal zobrazovat, ale normalne fungoval. Po zastaveni a opetovnem startu to zase fungovalo.

  2. Zdravím, pújde ta baterka do yetiho r.v.2015? Mám tam na ni foch, ale baterka tam při koupi nebyla.
  3. 1968

    stierače sa zasekávajú

    díky za info. Tak u mě asi soudruzi z MB udělali někde chybu. Protože mě to fakt dělá při každým zapnutí a vypnutí klíčku. Je to logický, že občas by se měly ty stěrače hnout aby se ta gumička nedeformovala, ale v zimě to je fakt blbý. Jezdím do práce asi 3 km, takže okno se ani nestačí pořádně rozmrazit. Tak jdou gumičky dost brzo do věčných lovišť. No aspoň mě to nutí 2x do roka kupovat nové.
  4. 1968

    stierače sa zasekávajú

    Zdravím, mám problém trochu jiného rázu s předním stěračem. Při zapnutí klíče do první polohy(svítí kontrolky) mi stěrače malinko poskočí. Pohyb je cca 1cm po skle. A dělá to i při vypínání motoru.Teď v teple je to jedno, ale v zimě je to blbé, protože stěrače jsou přimrzlé a tímto pohybem se ničí. To samé to dělá při vypnutí motoru. Ale dělá to pokaždém zapnutí a vypnutí, i když stěrače nepoužívám.
  5. Díky za odpověď. Objeveno a opraveno :palec:
  6. Ahoj to buď rád, že ti svítí jenom závada. Mě nesvítila půlka auta a dělalo to psí kusy. Nejhorší bylo, že to pokaždé to bylo něco jiného. Až jsem přišel na to, že to dělá třetí brzdové světlo. Nesvítily asi tři diody. Byl tam jinej odpor a octa byla zblblá jak goro před Tokiem. Auto to vyhodnocovalo pokaždé jako jinou závadu. Po výměně brzdového světla je pokoj
  7. Ahoj chtěl jsem se zeptat na problém, který mám. Svítí mi airbagy. Tak jsem rozpojil žlutý konektor a prostříkal. Po připojení na diagnostiku mi to napsalo chybu a po vymazání se okamžitě objevila znovu. Po konzultaci s mechanikem mi řekl že jsem moc těžký. Tak teď nevím co dělat. Je tam ještě nějaký konektor v sedačce? Diagnostika mi napsala tohle: Addresa 15: Airbagy Labely: SVO\1K0-909-605.lbl Objednací číslo řídící jednoky: 1K0 909 605 T HW: 1K0 909 605 T Systém a/nebo verze: Q6 AIRBAG VW8 020 2300 Kódování: 0020790 Číslo dílny: WSC 73430 790 00999 VCID: 3D753DC71DE1 1 Fault Found: 01221 - cidlo narazu pro postranni airbag: strana ridice (G179) 010 - preruseni / zkrat na plus - Kontrolka závad ZAP
  8. 1968

    Letní pneumatiky

    Zdar, gumy hankook ti můžu vřele doporučit z vlastní zkušenosti. Poměr cena/výkon je více než příznivá. Mám letní "Hankook Kinergy Eco K425 - 205/55/R16" a zimní " Winter i*cept RS W442 - 195/65/R15" Jsou opravdu dobré.
  9. Zdravím pánové, já už mám problém vyřešen. Budíky jsem dal na diag. a ukazovalo to taky chyba přepětí. Na radu machanika od škodovky jsem je vyndal a nechal do druhého dne doma vysušit. Když jsem je tam druhý den vrátil tak auto už nešlo ani nastartovat na budíkách místo ukazatele km svítilo SAFE. Takže vše KO. To bylo v úterý. Do čtvrtka jsem měl budíky doma v teple. Tak jsem sháněl kdo by mi přehrál budíky. Veliký dík patří zejména "ferdovi25" a "vahovi" Bez nich bych byl úplně v prdeli. Po konzultacích jsem se smířil s novými budíky. Tak jsem dal budíky+motorovou jednotku + klíče k členu fora "vaha" na odzkoušení a případnou výměnu budíků. Ve čtvrtek večer si budíky vyzvedl (díky za ochotu) a asi za tři hoďky mi volal,že budíky jsou OK a jednotka taky. Byl jsem z toho na větvi. V pátek mi je opět přivezl ku Praze a já je s velkou obavou nandal zpět. A světe div se budíky fungovaly jako by se nic nedělo. Ještě jsem zajel na diag. abych vypnul svítící airbagy. Na diag změřený alternátor ukazoval 14,51 V. Po zapnutí snad všech spotřebičů vylezl na 14,68 V. Takže nakonec opravdu stačilo mít budíky 3 dni v teple a suchu a bylo po problému
  10. No to by mohlo být. Akorát se s autem teď 2 měsíce nejezdí,protože jsem si dal papíry na 3 měsíce do čistírny. Dneska uvidím jestli to vysušení pomohlo. Pak to budu muset řešit dál. Mám obavy abych nemusel kupovat nové budíky. Ten prodřený kablík by byl levnější.
  11. Zdravím pánové, Včera jsem měnil pneu a popojížděl jsem s autem. Po výměně jsem chtěl dát auto do garáže. Po zapnutí klíčku vše OK. Palubka svítila kontrolky tak OK. Po nastartování a asi po 2sec mi umřou kompetně celé budíky. Nejde nic. Ani hodiny vše je zcela mrtvé. Auto jede jako by se nic nedělo. Po vypnutí motoru se budíky opět zozsvítí. Při opakovaném startu to samé motor běží,ale budíky jsou mrtvé včetně ukazatale teploty stavu najetých km atd. Tak jsem byl dnes v servisu na diagnostice. Sranda je že nevědí co by to mohlo být za závadu. Že se t tím ještě nesetkali. Diag. ukazuje závada přepětí.Ale nikdo neví kde. Tak mi vyndali budíky a že je zkusí vysušit jestli to pomůže. Nesetkali jste se s podobnou závadou???? Díky za tipy.
  12. No já to mám taky prasklé. Když jsem ho sháněl použité tak v 90% jsou popraskané na stejném místě a to u trysky odstřikovače. Osobně si myslím,že to je nějaká výrobní vada. Když jsem viděl tu cenu za nový, tak jsem vzal vteřiňák a je to opravené. To by se to mohlo kupovat tak jednou do roka nové.
  13. No tak jsem psal do obou obchodů a ani jeden zatím neodpověděl. Tak zatím počkám abych nekoupil něco špatného. Asi sami nevědí co prodávají.
  14. Díky za odpověď. Je možné,že mají jiný obrázek,ale přispěvatel přede mnou "Bielan" tam má taky odkaz na pružiny a tam mají taky ty pružiny 25x76. Že by měli oba špatný popisek výrobku? Napíšu oboum ať v tom mám jasno. Pak dám vědět. No já mám octu 4tý rok tak jsem zvědav jak jsou na tom písty,ale asi to nebude nic slavného.
×
×
  • Vytvořit...