Guest spooker Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Ahoj, než mě pošlete do háje s tim že to tu je, prolezl jsme forum a nic nenašel, takže budu rád i za link. Mám O2 2008, neměla multifunkční volant, mám faceliftový volant s multifunkcí, kabel k tlačítkům a novou řídící jednotku pro multifunkční volant. Kamarád z autorizáku škoda to nedokázal nakódovat. Teď mi druhej kamarád od kterýho jsem to sehnal tvrdí, že se bude muset vyměnit ještě rádio, neboť audience si s tím neporadí. už mě to nebaví a nevím jestli mě netahá za triko... poraťe odborníci prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 se starejma rádiama/navinama chodí jen přepínání stanic a mute, nic víc, musel by si dát FK rádio/navigaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest spooker Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 se starejma rádiama/navinama chodí jen přepínání stanic a mute, nic víc, musel by si dát FK rádio/navigaci FK? myslel jsi FL? asi rozumím. Ok, takže kamarád nekecal. Jaký Jsou všechny FL rádia? Koukal jsme na columbus al ten se dělal už dřív, jsou nějaký verze Columbus rádia pro FL a starší verzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 nee, columbus, Amundsen, nebo bolero, navíc vyměnit za FL gateway + s tím spojená výměn + přepinování a správné nakodování FL parkováků, pokud jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.