Tomaskr Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Zdravím všechny ::).. prosím vás dnes jsem zjistil že mi navigace Dx v O1 r.v 2001 Laurin a Klement žere cca 700mA zapojeno je vše správně nemáte s tímhle někdo zkušenost?...Popřípadě nevíte jak místo DXka dát obyč rádio? aby tam nebyla po něm díra jak do.... ? Děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareček88 Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Zdravim, bude mi naviacia DX fungovat bez problemov na octavii 1 5/2000 predfacelift vybava L&K ?(nemam ani maxidot ani polodot ani MF volant ) ktory typ je vhodnejsi A, B alebo C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mirin5 Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Zdarec, mám úplně stejný problém s vybíjením baterie přes DX navigaci. Odpověď jsem dostal takovou, že napájení navigace lze napojit přes klíček zapalování. Jenže zůstává trošku malý problém, že při každém vypnutí a zapnutí zapalování se na rádiu objeví požadavek kódu. Nějak se mi nechce pokaždé zadávat kód. Nrvíte někdo co a jak s tím? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomaskr Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Zdarec, mám úplně stejný problém s vybíjením baterie přes DX navigaci. Odpověď jsem dostal takovou, že napájení navigace lze napojit přes klíček zapalování. Jenže zůstává trošku malý problém, že při každém vypnutí a zapnutí zapalování se na rádiu objeví požadavek kódu. Nějak se mi nechce pokaždé zadávat kód. Nrvíte někdo co a jak s tím? Díky Já ten problém řeším stále ... což je asi půl roku a ten kód by mi až tak nevadil jen mi nikdo není schopný říct jestli je to jen DX nebo to vybíjí ještě něco :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 nemáš zapnuté TIM? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.