majinek Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Mne to taky od minuleho majitele chyby nevim kde to nechal :D jo je to za babku oplati se obidva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 nejake novinky :P nova antena uz je na miste uz tyden ma auto Winter Kit kvuli stupnum na nule :) a objednano moooooc vecicek ktere dorazi tento tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) Ty už máš zimáky? Nějak brzo ne? A anténu si mohl dát ten kratší prut, tak pěknému autu jako máš by určitě víc slušel než tenhle dlouhej. Upraveno Září 30, 2013 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Taky přezuji. Ve firmě se na přezutí už objednávalo auto a poněvadž si poslední týden vozím kola v kufru, řekl jsem si, že to udělám rovnou. Na konci měsíce bude všude nával a polovina měsíce je tady za 14 dní, což už mám jedno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 U nas je uz nejak hladno a kdyz jedu rano do prace dnes byl 1 stupen :-) nehak skoro tento rok zima jde.. a koupil sem je a letnaky se mi podarili prodat za dobry peniz tak sem je uz nahodil.. tu u nas uz ma moc lidi zimaky :) .. Jo presne ted je to v klide ale za 2-3 tydne uz bude fofr v servisech.. Ten prut myslis se da vymenit ne? Uz jsem koukal po tom kratsim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 ide zima tak treba poradnu udrzbu pred mrazama Dneska prvni balik : Zadni brzdy Ate Power Disk + desticky Nove zhavice Filtr vzduchu a kabinovy filtr na zadni kola nove zasterky podbehu kozmetika B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Panove nevite o nejakej podvolantovej jednotke 1K0 953 549 CH jestli nekto neprodava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 jj Vaša nebo rolbař nachystej si 2800,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Uz jsem sehnal za 2500 kc :D tak sem ji rovnou objednal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 to je právě to co nechci do toho dávat. ;) Vzhledem k neúplné funkci, více méne 3 tlačítka a dát za tov součtu cca 6tis mi přijde jako krávovina. když to mám o 50cm vedle, třeba časem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 to jo ja ted mam nejake prasule na vic tak prdim na to nech je to kompletni.. :) a uz i na predni predelavku facelift veci nakupuji do jara nech to pomalicky pozhanam... ale rs naraznik komplet uuf to je problem sehnat za dobry peniz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Máš to pěkný, třeba taky někdy přesedlám na OII :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Smog :) diky moc... mozno jo az te omrzi jednickova octa dalsi novinka dnes prisla uz se tesim na sobotu az to s Alessi nahodime a co rikate na jaro na tohle? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 na jar obuvas tie boty ? :lool: hm ten volant je fesny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Ty kola tomu budou slušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 (upraveno) No než mě omrzí jednička bude to chvíli trvat, jen tak se jí nevzdám potom co do ní dávám.. :D Ale když by náhodou jednou byla dvojka, přijedu si zas pro kola protože ty bys už šel na trojku :D A pěkný kola na jaro, taky budu pořizovat :) Upraveno Říjen 7, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 to este kdyz sem mnel jednicku tak sem mnel tyto 18ky, a kdyz mi ich dovezl kurir tak bylo jedno prasknute asi im spadlo a prasklo na boku tak mi poslali novy jeden a tehnle stary se mi do dnes vali v garazi a skusil sem ho prirovnat k autu a asi pujdu znova do nich i na dvojce a asi jen 18", 19" uz se mi zda moc jo Volantik se oproti tomu co mam drzi uplne lepsejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 pěkný to máš kola budou vypadat taky dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Tak uz se nam to pomalu zacina zbirat :) do jara uz to bude kompletni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Já po zkušenostech bud za pár kaček (kterej je dobrej, nebo novej) Už jetý v "dobrým stavu" nikdy. Novej koupíš pod 3tis a vesměs na 95% lakuješ. Tak ať to všechno vyjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 To jo ale stali 1500 kc za jeden. Kamarad co to bude pakovat se s tim pohraje i kdyby tam byli nerovnosti.. ale jsou v poradku nastesti nikde nic. Dobre jsem natrefil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Tak potom OK: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 (upraveno) Majo ty jedeš po vyrobě Myslím tím, že s tou přestavbou na facelift jedeš dost rychle :D Upraveno Říjen 14, 2013 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Razty tak toto sek nejak nepochopil :D a dneska diky ALESSI za nakodovani a namontovani podvolantovky, gateway a mul fl volantu dalsi UPDATE :palec: hned to zas prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 ... není zač rád jsem tě osobně poznal a už se těším až dokončíš celou proměnu na RS FL bude to stát za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Pekne ideš Majo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Ja sem taky zvedavej na tu prestavbu uz by mohlo byt jaro nech se do toho pustim Diky Lubo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Tak novinky dalsi: Nove zadni brzdy nahodene, Vymenene vsechny zhavice - na druhem valci uz byl na nic vypsal vag A dnes dosli krasne FL Xenony jako nove plne osadene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Nevyšlo by tě levněji, kdyby sis rovnou koupil auto po faceliftu? :-D Takhle to je mraky práce a investic a ve finále to bude pořád jenom velmi obtížně prodejná překopávka :) Ale jinak se mi styl úprav moc líbí a až to doděláš, bude to stopro naprostá paráda v tý grafitce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.