Guest Franta 6 Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Zdravim vsechny . Chci poprosit o radu . Mam octavku 1.9 66kw . Pri rozjezdu mi kope spojka . Cim to je ? Dik moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Marselus Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Zdravim nebudem zakladat novu temu tak to dam sem. Vcera som menil spojku a zotrvacnik ( daval som jednohmotny namiesto dvohmotneho).Ked sme to poskladali tak najprv mi spojkovy pedal po zoslapnuti ostal dole az kym som ho rukov nezdvihol naspet hore. Odvzdusnil som spojku pedal sa vraica ale aj tak ten pedal nieje taky tvrdy ako pred vymenou spojky. Dalsia vec ked pozeram cez ten maly kontrolny otvor tak vidim ze po zoslapnuti spojky pri nenastartovanom motore pritlacny tanier pracuje ale ked nastartuje a zoslapnem spojku tak zacne rapkat ako ked prebehnem strubovakom po perach pritlacneho taniera. Neviete asi co by to mohlo byt? Je mozne zalozit spojkove lozisko opacne? Ci mi nahodov nedrhne po pritlacnom taniery.... Chlapi prosim poradte mi lebo som zufaly a potrebujem mat tento tyzden auto pojazdne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.