Guest freme Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Zdravím všechny. Chystám se na kompletní demontáž klimatizace, včetně chladiče atp., ale problém je v tom, že v autě mám climatronic. Co vše bude potřeba kromě "ovladače klimatizace", případně na co si kde dát pozor? Děkuji všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Co myslis pod demontazou? Vyberas z jedneho auta a vlozis do druheho? V motorovom priestore mas chladic s vysusacom, kompresor, trubky a RJ dochladzovania (pod baterkou), kabelaz k tomu. Este je tam snimac teploty vonkajsieho vzduchu (ochrana proti spusteniu v nizkych teplotach, aby nezamrzol vyparnik). V kabine je to komplet blok kurenia pod palubovkou s kabelazou, RJ climatronic (panel). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest freme Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Demontáž mám na mysli - kompletní vyndání z jednoho auta a dát k prodeji :). To co si napsal mi bude stačit k tomu, abych pochopil co vše mám koupit :). Děkuji :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 tak toho je daleko více,záleží na motoru.je to držák klimapumpy,možná jiný držák altíku,atd atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest freme Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Motor bude typu AGU, nechce se mi moc do elektroniky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareček88 Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Zdravim, mam v octavii 1 climatronik a ked nastavim econ a ventilator mam na 3stupni tak fuka dobre ale ako nahle vypnem kluc a znova zapnem tak ventlator je stale nastaveny na 3stupni ale netoci sa pokial nedam vyssi alebo nizzsi stupen. kde moze byt chyba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.