Přejít na obsah

Jak Vám startuje?

Doporučené příspěvky

kamoš má problém se studenýma startama.

Po zapnutí zapalování kontrolka žhavení hned zhasne a auto chytá za dlouho a pomalu se chytá. čidlo teploty chl. kapaliny je vyměněné a po na píchnutí na pc nehlásí žádnou chybu. čím by to mohlo být? A pozná řídící jednotka špatný žhavič nebo jí to nevadí. A ještě žhavení se spíná relátkem?

a ještě nemáte někdo schéma žhavení nebo je to tady někde na fóru?

Odkaz ke komentáři

je to čupka,chytne sice na drc ale za dobrovodu malého bílého kouře a moc dlouho nežhaví tak 2-3s,žhaviče jsem dával loni resp.letos v lednu nové NGK,posledně mi chytla tak blbě jak multikára,pak ještě 2x po pak už normálně a to bylo +6,nevím co jí hráblo,si neváží mé dobroty,kámoš má 66 honí to za studena,žádnej cit,prostě měšták,já jí šetřím točím max.1700 za studena a ona tohle,myslím že půjde ....

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Je to moje prvni zima s mojim milim TDi ;) Ale kdyz je kolem nuly tak zhaveni sviti cca 2 vteriny a po otoceni klicem neni problem a naskoci temer okamzite :D Kdyz bylo kolem -10°C tak zhaveni svitilo kolem 7-9 vterin a motoru se moc nechtelo dvakrat se pravalil a sup a naskocil ... Obcas mi prijde ze slysim jak naskakujou valce pekne po sobe ale bude to jen muj pocit... Do nafty zadne pripravky nedavam uz jsem se ptal znamejch ale vsichni maj benzin a tohle opravdu neresi... Nekdo radi davat na nadrz nafty nejakej ten litrik benzinu , nezni to spatne ale co turbo a cerpadlo nemuze se neco vysrat ? Netusim ale zatim zkouset to nebudu .. Jinak auto mi 14 dni stalo na parkovisti v tech nejvetcich mrazech a naskocil krasne 7s zhaveni pak se prevalil a sup a uz jsem jen slysel jak pekne vrci :o

Odkaz ke komentáři

Super tak to zkusim :D Diky za tip :smich: Jinak me auto startuje paradne nemam problem akorad se prevaluje kdyz je zima a dlouho to nejelo.... A jen dotaz OI TDi 81kW je motor Common rail?? Neni to nahodou OII??? Ptam se ze na tech strankach je ze je to pro tip motoru Common rail

Odkaz ke komentáři
Super tak to zkusim :D Diky za tip :smich: Jinak me auto startuje paradne nemam problem akorad se prevaluje kdyz je zima a dlouho to nejelo.... A jen dotaz OI TDi 81kW je motor Common rail?? Neni to nahodou OII??? Ptam se ze na tech strankach je ze je to pro tip motoru Common rail

ne ne. Ty mas jeste klasiku TDi.

Common rail je az v O2 fc, Sup 2 a Yetak pokud jde o Skodovky.

Odkaz ke komentáři

Buď vytáhnout a napojit na baterku nebo jenom odpojit ty gáble k nim a musíš multimetrem naměřit nějaký odpor, tuším 0,5. Pokud je odpor nula, tak je žhavič přerušený a nežhaví vůbec! Ale kolikrát odpor může být dobrý a žhavič žhaví málo. Rožhaví se jenom třeba vršek a pak to prostě není ono asi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...