Max Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Zdarec chlapy. Poteboval bych poradit ohledně pevodovky. Jelikož jezdim hlavně dlouhe trasy na dalnici tak mi u stávající převodovky dos chybý další rychlost. chtěl jsem se zeptat zda se da upravit převodování,nebo jestli se da nahradit převodovkou z jineho modelu lip zpřevodovanou. diky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Zdravím, i když jsem nikdy nad tím nepřemýšlel,tak si myslím,že si nemůžeš jen tak měnit převodovku z pětistupňové na šesti. Jestli ti to nestačí,tak starou Octavii prodej a kup si jinou z tvými požadavky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Zdravím, i když jsem nikdy nad tím nepřemýšlel,tak si myslím,že si nemůžeš jen tak měnit převodovku z pětistupňové na šesti. Jestli ti to nestačí,tak starou Octavii prodej a kup si jinou z tvými požadavky. určitě to de změnit... ale de mi spíš oto že II octavia je jinak zpřevodovana než I jestli jdou ty převodovky zaměnit třeba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 To nebude jen,tak jednoduché asi jak si představuješ ;) jinak určitě O I má jinou převodovku než O II to bude úplně zase jinak převodované. Nevím,třeba Ti tu někdo odepíše kdo s tím má už zkušenosti. Dotaz : proč si nekoupíš jinou Octavii a tutu neprodaš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tady o tom něco píšou http://www.octaviaclub.cz/clanky/dodelani-6teho-prevodoveho-stupne-314.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Vidím,že cenově to vyjde draho :D to už je fakt lepší prodat starou Octu a koupit jinou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Zdravím, i když jsem nikdy nad tím nepřemýšlel,tak si myslím,že si nemůžeš jen tak měnit převodovku z pětistupňové na šesti. Jestli ti to nestačí,tak starou Octavii prodej a kup si jinou z tvými požadavky. :lool: prevodovka sa da bezne vymenit!!! Pasuje tam 6st prevodovka z vw golfu4 !!! To je tiez logika ze predaj auto :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tak když mu to nestačí je třeba koupit silnější Octu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 ale tvle mě se vubec nejedná o silnější octu :D jen chci jiny zpřevodovani :D a nevidim duvod abychprodaval octu R.v. 2010 :D PROCHY603: dik za info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 2010 tak to pak joo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest renos.renos Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Zdravím... wau to jsou fakt rady prodej auto... Pochopitelně záměna převodovky je možná... ideální je použít převodovku z Fabie třeba EWT.. Přehodit se dá s drobnými úpravami... EWT by na Octavii měla daleko delší převody a pětka je pak v podstatě dlouhá jako šestka ... další varianta je ještě přeložení do stávající převodovky jen soukolí pátého převodového stupně ze zmiňované fabiacké převodovky... Na druhou stranu pokud nemáš chip alespoň na 130 kotníku, tak o tom raději ani nepřemýšlej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.