Přejít na obsah

O1 (2002) Audio - cele zle :D

Doporučené příspěvky

Zdravim, uz mi to vazne trha usi a predtym ako zacnem sam experimentovat chcem zistit ci sa tu nenajde niekto kto ma overenu nejaku zostavu do tohto auta ktora hra pekne cisto a zmesti sa aj do financnych moznosti, mam Elegance takze repraky mam vpredu dole, výškače vpredu v rohu na skle, vyskace v zadnych dverach pri klucke a zadne repraky v plastoch v kufri za sedadlami... (uz som cital niekde ze niekto nemal vobec zadne repraky, ani predpriravu :unsure: )

Momentalne mam vyskace aj vpredu, aj vzadu povodne, zadne repraky taktiez povodne

predne repraky su tam teraz tieto:

1ybbwvv97kprqczxky28_thumb.jpg

a radio toto, nejake hyundai/kia (fuj) dole su fotky aj stitku vzadu co to je zač...

http://www.ebay.com/itm/Kia-Sportage-Radio-CD-Mp3-Usb-HN445KMEUA-/121000571078?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item1c2c3230c6

no, a hra to vazne na hovno :D

chcel by som dosiahnut aspon nejakych basov a cistejsieho zvuku, najradsej by som to vyriesil bez subwooferu a zosilovaca, idealne by bolo radio 1 dinove ktore to utiahne

mam este doma tieto ground zera:

rw6wm3iurza72p59mffz_thumb.jpg

takze, potrebujem:

1. Nove radio, 1 din (aux/mp3 atd atd)

2. predne repraky jedny z tych dvoch budu pouzitelne ci?

3. zadne repraky do tych plastov do kufra za sedadla

4. pripadne vymena výškačov vo dverach ak to pomoze

osobne som v tomto celom zatial dost amater, ale otec sa tomu davnejsie venoval len teraz nema vobec prehlad o tom co je na trhu.. takze zapojenie a vsetko okolo toho neni problem, problem je vyskladat nieco co bude spolu dobre hrat...

vopred diky za vsetky rady

//tlmenie prednych dveri si spravim s tym ratam automaticky, a pocuvam Trance/House a hiphop/rap ak to pomoze :D a samozrejme obcas radio..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...