zabiak Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Zajímalo by měj jak to je. Opravdu snižuje chip spotřebu? Mě se to zdá jako nesmysl. A snížení spotřeby na palubním pc přičítám spíše změněním parametrů, při čipu, se kterými palubní pc počítá spotřebu. Pletu se? A jak to vysvětlíte, že je spotřeba nižší, když tam tlačím více benzínu . Konstrukce motoru a jeho účinnost je stejná. Vysvětlete mi to. Kouř je daný nedokonalostí spalování ne? Tlačím tám více nafty, než dokážu spálit proto to kouří. Tak proč by měla být spotřeba nižší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Me sla jednoznacne spotreba o neco dolu. Hodne zalezi na stylu jizdy, s chipem se nemusi tak dlouho slapat na plyn jako bez chipu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 jj dík to zní rozumě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 pěkně vysvětlený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 opravdu chip snižuje spotřebu, ale málokdo s tím jezdí jak bez chipu pak... jinak palubák se musí doladit aby ukazoval realně já mám chip i trysky, rozdíl je max 0,3 L a to když budu jezdit město-tam ho to nějak oblbuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 kratce jednoduse - mas slnejsi auto nez predtim a tam gde jsi jel treba 60km/h na treba 2500 otacek ted jedes 60km/h na 2000 otacek a podobne, tim se snizuje spotreba. Pokud jedes s vice plynu tak samozrejmne to skoci a to o dost, takze moc smylu to nema pro ridice ktery se nedokazou uhlidat nebo ktery jsou zavystly na mackani praveho pedalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 otáčky ti neklesnou, převody zustavaj stejný ale např na zrychlení ti stačí bud mín prošlápnout plynu nebo kratší čas:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.