crawn Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Zdravim Nedavno jsem mel problem s turbem(netahlo) a porad me hazelo do nouzaku, no po projeti ve vysokych otackach se problem vyresil. Jen po info byla to zavada na vagu : 17958 - Plnici tlak Regulacni odchylka P1550 - 35-10 - - - Sporadicky Problem s turbem se tedy vyresil, no zvysila se mi spotreba. Normalne sem mel cca 4,5l/100km a ted je to 6,5-7,2l/100km. Vag neukazuje zadne chyby. Nevim jesli to bude vahou vzduchu nebo necim jinym. Auto je i docela line, pri 1 nebo 2 prevod. stupni jeste tahne no na 3,4,5 to nejede tak jak by melo, no tento problem mam od te doby co sem auto kupoval. Prosim poradte. Jesli sem mam hodit nejaky log tak mi prosim napiste ktery. Jedna se o octavii combi r.v. 12/99. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Busacek Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Tak me Vag napsal toto: 17965 - Regulace plniciho tlaku Regulacni mez prekrocena P1557-35-10 - -- Sporadicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 myslim si,ze toto sa riesilo asi vo viacerych vlaknach...klasicka chyba u tychto dizlov. Aj ked ja som turbobenzin . Ked vravis,ze vytocenim na vyssie otacky sa to zlepsilo, jednoducho mas zanesene trubo a nefunguje ti naklapanie lopatiek. Mozno len regulacia je zaseknuta,ale videl by som to na zanesene lopatky, treba turbo von, vycistit, podlozit distancnymi podlozkami lopatky pre vacsiu medzeru a uz sa ti to nezanesie Pokial viem,je tu kopa navodov ako na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Busacek Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 To ja mam jeste takovej problem,ze kdyz to vytocim na prazdno tak v tom zarechta,motor zabuble a zacne se dusit a tarokovat.Po chvily se rozbehne do normalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.