seib Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 čaute, mám taký problémik... idem autom, vyradím rýchlosť, zostávam stáť, rýchlosť cca 15km/hod a menej, tak motor začne íst dosť nepravidelne, akoby chcel zhasnúť, ale nezhasne, dobrzdím úplne, zostanem stáť a motor ide normálne na voľnobeh, taktiež mi to robilo keď som stál v kolóne dolu kopcom a posúval som sa len pustením brzdy, vtedy to robilo tiež, urobí to len niekedy a len pri malom rozsahu rýchlosti, keď som stlačil spojku, ešte mi to neurobilo, ale to môže byť aj náhoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Kouknul bych na kabelovej svazek ke vstřikům - rozpojit - vyčistit - napružit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 a zkontrolovat podtlaky, a napíchnout na diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 neviem či by to bolo len káblovým zväzkom, keďže je to priamoúmerné rýchlosti... skúsim to dať na diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Bys se divil, co všechno dokáže takovej kabelovej svazek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.