Nixon Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Zdravim, muze mi nekdo prosim poradit, jak vymenit predni masku? Kdysi sem nekde nasel na nejakym foru, nebo popis (na kerej sem se bohuzel v ty dobe nouknul) kde nekdo vysvetloval, ze to neni zrovna nejjednodussi zalezitost.. ma s tim nekdo prosim zkusenosti, pripadne da se to nekde najit ne netu? nerad bych tu origo puvodni nejak poskodil, nebo neco jinyho.. diky (viz. obrazky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Co je na tom slozityho? Pokud se nepletu, tak staci otevrit kapotu a masku odsroubovat z drzaku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nixon Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Co je na tom slozityho? Pokud se nepletu, tak staci otevrit kapotu a masku odsroubovat z drzaku :) fakt staci tendle jebak odsroubovat? :) znamej mi tvrdil, ze ne.. tak se radsi ptam zde lidi co maj urco lepsi zkusenosti :D diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 No není to k tématu , ale zaujaly mě ostřiky z fabky ... Je to funkční , nebo jen nasazená krytka na nárazníku,kterej byl připravejen na ostřiky OI ??? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Nejsem si 100% jistej, ale melo by to tak byt, ze ji jen odsroubujes. Ja ted nemam auto u sebe ze bych se podival, ale schvalne se jdi podivat a uvidis jak je prisroubovana ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nixon Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 během pul hodky se dostanu k autu tak na to mrknu.. ale koukal sem i dřív, ze tam sou takovy 2 "drzaky" cim by to mohlo bejt prisroubovany.. masku bych mel mit zejtra nastríkanou a tim padem k vyzvednuti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Tak presne na tech dvou drzacich je maska prisroubovana a mela by jit normalne odsroubovat. Ale jak uz jsem psal na 100% to nevim ;) , jinak srouby budou asi typ Torx :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 NA dvou držákách jsou po dvouch šroubech a pak jsou myslím ještě čtyři šrouby přímo do haupny. na horní straně masky. Nejde to přehlídnout. Torx 27 to je pokud se nepletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nixon Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 takze maska je sundana (diky) ale dalsi problem je, ze musim nejakym zpusobem vyndat tu stribrnou cast s prostredkem a zamenit za tamtu.. ale za boha mi to nejde vyndat a nerad bych tam neco ulamal? nejake rady zkusenosti? (viz obrazky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nixon Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 uf.. mam to za sebou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 popíšeš mi jak si ten chromovej vnitrek vyloup?..za boha mi to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 plchým šroubovákem musíš odtlačit ty packy které jsou z vnitřní strany, práce na 5 minut i s umytím ruk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honsek 89 Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Krásná práce,kdo ti dělal tu masku,nebo kde a za kolik jsi pořídil.Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mártyho Okta Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Bez toho znaku to vypadá opravdu luxusně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Já jí chci taky .. Kde to koupit ?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Koupíš jí třeba tady http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/1289-skoda cena cca 2000 kč podle toto jakou chceš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.