kruta Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Ahoj, mám pár problémů, které bych potřeboval vyřešit a zajímá mě, kolik Vás to stálo, popřípadě jak někdo řešil daný problém .. Auto: Octavia I r.v. 2004, 81kW, výbava Style Tempomat - nefunguje, po zapnutí nereaguje (koupil jsem auto již s tímto problémem) Vyhřívané sedačky - u řidiče, ať nastavím jakýkoli stupeň od 1-5 vůbec nic, u spolujezdce alespoň trošku cítit zahřátí je Dále cvakání nějakého relátka ve výstražném trojúhelníku (stříknutí spreje na kontakty nepomohlo). Moje otázka zní, kolik by cca. stála jednotlivá oprava v ofic. servisu Škoda, popř. ceny jednotlivých dílu.Díky za Váš čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Napis zdejsim odbornikum Vasa,Rolbar,Garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 To vyhřívání sedaček by mě také zajímalo. U spolujezdce super, u řidiče mi začne úplně šíleně cvakat nějaké relátko v palubovce. Výhřev jde zapnout, ale musím už na první stupeň jet po milimetrech a ihned jak sepne, zastavit. Když to chvilku takhle nechám, můžu přepnou na další stupně... Je to opruz, snad by relátko stačilo vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.