Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím,

zajímalo by mě, co přesně má na svědomí zvuk odfuku v tomto

. Mám O1 RS a po tomto zvuku ani náznak. Nic nebylo slyšet ani když tam byl na zkoušku namontován podobný filtr. Kamarád má O1 1,8t r.v. 97 a u něj je to slyšet i přes klasický filtrbox, vše kolem turba má originál, tak jak má být. Autor videa v komentářích píše, že má origo BOV BOSCH. Ten já pro jistotu vyměnil za nový, ale pořád nic. Tak mě jen napadlo, jestli tento zvuk nemá na svědomí něco jiného. Díky za jakýkoliv postřeh.
Odkaz ke komentáři

Já tam právě to otevřené sani místo filtr boxu mel,BOV byl samozřejmě trošku slyšet, ale to byl zvuk něco jako takový phuuu... Ale v tom odkaze to dělá pěkný tss tss tss.. A to bych chtěl právě taky, jen nemůžu přijít na to, co to tss tss tss vytváří. BOV mám originalni, novej, ventil N75 pracuje bych řekl taky dobře, takže to musí vytvářet něco jinýho.. Ale co, to mi je záhadou. Ani google nevi..

Odkaz ke komentáři

Já vím, jak to myslíš.. Ale mě nedá spát, že jednomu to tak odfukuje, i druhymu, ale mě ne. Něco tam budu mít asi špatně. Měl sem právě podezření na ten ventil N75, ten pracuje prerusovane a tak sem myslel že ten zvuk půjde z něho. Ale podle všeho pracuje dobře. Otevírá, zavírá. Když tam fouknu otevřený BOV, tak to bude foukat jak tatra a to nechci. Prostě chci tss tss tsssss.... :-D

Odkaz ke komentáři

BOV by měl být v pořádku, jelikož je nový. Auto s tím teď jde líp od spodu. Akorat teď nevím, jestli si rozumime.. mě BOV normálně odfukuje, otevírá zavírá tak jak má.Pres otevřený filtr je slyšet, to je v poho. Mě jde konkrétně o to prerusovane ts ts, co je slyšet v tom videu.. Nebo to má dělat origo BOV? Že bych měl třeba tu podtlakovou hadicku co k němu vede nějakou divnou? Tu hadicku taky ovládá nějaký ventil, pokud se nemýlím.. ten konkrétní zvuk je pro mě prostě posedlost asi :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...