mar.cz Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 (upraveno) ahojky, tak popis problému: nejdřív mě zlobil mikro spínač ve dveřích u řidiče tak jsem koupil nový, vyměnil a v poho, pak jsem dal ledky a teď když odemknu auto tak se rozsvítí i kufr, nebo když vystoupím z auta zavřu dveře a následně vlezu do kufru tak to svítí ale jakmile zhasne stropní světlo tak zhasne i kufr (no zhasne, spíš jen žhaví) tak neví co stím, zenerova dioda? nebo zámek 5tých dveří jsem jask si bezradný. čekám na vaše rady. dík ;) Upraveno Listopad 5, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Kdesi som sa docital, ze problem je v prilis nizkom odbere lediek, co si tam dal. Skus dat namiesto led naspat sulfitku a bude to fungovat... Komfortka si overuje odber a ked nie je dostatocny, tak to odpoji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Kdesi som sa docital, ze problem je v prilis nizkom odbere lediek, co si tam dal. Skus dat namiesto led naspat sulfitku a bude to fungovat...Komfortka si overuje odber a ked nie je dostatocny, tak to odpoji... myslíš si že by ta zenerova dioda mohla pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Přidej ke světýlku (LEDkám) paralelní odpor, jak píše Olisoft, komfortka si nějak hlídá odběr. Zkus 100 ohm 5 wattů, pokud nebude svítit, přidej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Alebo niekde schovat sulfitku paralelne pripojenu na svetielko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Tak, tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 dobrá, zkusím nejdřív ten odpor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 tak odpor nepomohl a to jsem dal 10W 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.