Michal Růžička Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Zdravím pánové a dámy, nevíte kde koupit silentblok na stabilizátor přední nápravy? Nemůžu ho nikde najít a nechce se mi kupovat stabilizátor za 2.500Kč,když silentblok je okolo 100Kč. Díky Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Myslíš jako lůžko stabilizátoru ? http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-stabilizatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 U oII se to pry meni cely tak jak to je?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal Růžička Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 U oII se to pry meni cely tak jak to je?:) Přesně tak. Musí se vyměnit celej stabilizátor. Navíc jsem dneska vlez pod auto, protože mi přestaly se nastavovat xenony, prasklo gumové očko táhla mezi nápravou a senzorem. Naštěstí to půjde opravit použitím ND z Tatry ;-). Ale viděl jsem tu paseku se silentbloky na zadní nápravě. Zatím jsem našel vymlácený obě horní uložení dolních a silent blok levého horního ramene u těhlice. Dají se tady vyměnit silentbloky, nebo budu muset koupit celej díl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 daji,musis je odlisovat. a nalisovat nove ale drbacka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tony27 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 a můžeš mi prosím napsat postup jak si je rozlisoval, zkoušel jsem to zespoda a vypadá že budu muset vyhodit celej stabik ale nemam tušení jak. díky. daji,musis je odlisovat. a nalisovat nove ale drbacka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest roland1991 Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Mam 1.9 tdi combi 77 kw chcel by som znižit podvozok s pružinamy a neviem od kolko cm zniženia je treba použit skratene tyčky stabilizatora ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.