Přejít na obsah

el.sťahovanie okien

Doporučené příspěvky

Zdravím, kúpili sme octaviu II s pokazeným el.ovládaním predných okien u vodiča (rozpadnuté spínače). Vymenil som ich za nové, no naďalej neviem ovládať vodičove okno. Obidva spínače reagujú na spolujazdcove okno. Okno spolujazdca OK. Neviete čím to môže byť ? Čo mám ešte urobiť ? Skúšal som aj druhý spínač a správa sa to rovnako.Neviem, či to má s týmto súvislosť, ale nejde mi taktiež otvoriť auto DO, ale zavrieť ide, aj kufor ok a tlačitkom pri radiacecej páke ide aj otvoriť aj zavrieť a ešte mám jeden problém, že kľuka otvárania dveri u vodiča zvnútra má pravdepodobne roztrhnuté lanko, lebo odúva a nevracia späť. Vďaka za každý názor.

Odkaz ke komentáři

Rozobrat tapec vodicovych dveri a postupne hladat chybu tam....kabelaz atd.

Tapec som rozobral, kľučka bola len vykvačená, no žiadnu inú závadu som okom nenašiel, kabeláž všetko pozapájené, pre istotu som všetko rozpojil, prestriekal WD-čkom no žiadna zmena. Naďalej neviem otvoriť auto diaľkovým /zavrieť ide/ a okno namiesto vodičovho sťahuje spolujazdcove :( Nejaký iný nápad ? Vďaka

Odkaz ke komentáři

Tapec som rozobral, kľučka bola len vykvačená, no žiadnu inú závadu som okom nenašiel, kabeláž všetko pozapájené, pre istotu som všetko rozpojil, prestriekal WD-čkom no žiadna zmena. Naďalej neviem otvoriť auto diaľkovým /zavrieť ide/ a okno namiesto vodičovho sťahuje spolujazdcove :( Nejaký iný nápad ? Vďaka

Pozeral si sa aj na prechodku medzi dverami a stlpikom? Problem moze byt aj tam, ak zateka voda cez prechodku na kabelaz. Otazne vsak je, ze ked si to take kupil, ci sa s kabelazou uz predtym niekto nehral, nesparal do toho co nevedel a ak nahodou boli dvere burane, ci nezohnal len komplet dvere s kabelazou, ktora nie je pre ten tvoj stupen vybavy....to ber len, ze nahlas uvazujem

Odkaz ke komentáři

Pozeral si sa aj na prechodku medzi dverami a stlpikom? Problem moze byt aj tam, ak zateka voda cez prechodku na kabelaz. Otazne vsak je, ze ked si to take kupil, ci sa s kabelazou uz predtym niekto nehral, nesparal do toho co nevedel a ak nahodou boli dvere burane, ci nezohnal len komplet dvere s kabelazou, ktora nie je pre ten tvoj stupen vybavy....to ber len, ze nahlas uvazujem

Na prechodku som nepozeral, no neviem či by tam mohla byť chyba, lebo všetko bolo suché a žiadna oxidácia. Bolo mi povedané, že to okno 100% fungovalo, no ako sa rozpadli tie spínače, tak to už nikto neopravoval. Neviem či to má nejakú riadiacu jednotku, buď samostatne okná, alebo aj s diaľkovým ? Ak má, nemôže byť chyba aj tam ? Dá sa opraviť ? Zohnať nová ? Alebo použitá ? V akej cene idú ? Neviem, nevyznám sa v tomto :( Dík za každý názor...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...