pitopit Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Zdravím.Mal som vybratú baterku a keď som potom naštartoval motor strašne vybroval ako keby išiel na tri valce.Potom keď sa motor zohrial od volnobehu až po 2000 otáčok to tiež vybruje nie tak silno,ale vybruje.Od 2000 otáčok to prestane.Čo to može byť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Mrknul bych na svicky,kabely a zapalovaci modul a jeste udelat diagnostiku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitopit Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Škrtiacu klapku som ešte nemal čistenú a mám už 170 000km,može to byť aj tím?Jeden mechanik mi povedal že aby som to nečistil,lebo to može byť aj horšie.Čo je na tom pravdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Mechanik je vul, protoze vycistenim a opetovnym nastavenim klapky nemuzes nic pokazit, bud se nic nezmeni nebo se chod motoru zlepsi :) . Jinak jak uz napsal MiR, nejdriv nech udelat diagnostiku, at se mas kdyztak od ceho odrazit, kdyz na VAGu nebudou zadne chyby, tak mrknout na svicky, kabely, zapalovaci civku a skrtici klapku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Škrtiacu klapku som ešte nemal čistenú a mám už 170 000km,može to byť aj tím?Jeden mechanik mi povedal že aby som to nečistil,lebo to može byť aj horšie.Čo je na tom pravdy? Vymen mechanika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitopit Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Tak dnes som bol na STK a nevedeli ma vyhodnotiť,lebo sa nedalo udržať otáčky na 2500-3000.Buď to stúplo na 3500 alebo kleslo až príliž.Tak som išiel na diagnostiku a tam mi zistil že zmes je príliž chudobná.Tak spravil nejaký test a ževraj lambda sonda nefunguje dobre.Tak povedal že treba vymeniť palivový filter a lambda sondu za katalizátorom.Na STK mi povedal že lambda sonda to asi nebude a mne sa to tiež nezdá.Čo si myslíte čo to môže byť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.