Pavel P. Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Zdravím, tak jsem si konečně udělal čas a hodil jsem svého miláčka číslo dvě... Je to obyč 1,9 TDI PD, jen jsem jí trošku podle svého vylepšil: polepené vnitřní lišty styl carbon dodělání tempomatu a jumboboxu pošití volantu osvětlení nástupního prostoru ve spod dveří pomocí LED pásků a osvětlení nohou vpředu i vzadu + kufr pak jsem tam dal černou střechu, ale trochu se natrhla a pak už to jezděním šlo dolů samo, už mám doma novou roli jen ten čas nějak není přední RS nárazník, zadní face (líbí se mi o něco víc) odlepil jsem boční lišty (buď dám do laku nebo vůbec, ještě nevím) plus nějaké dokodování pár funkcí PlastiDipem jsem si vybarvil prahy zadní RS křídlo _______________________________________________________________________ do budoucna chystám konečně kola nejspíš Pegasus, Bolero (který mně už kolikrát uteklo na aukci) a možná sedačky Dynamic a už budu spokojený :-D ...těšim se na případné názory, ale typu "Hnus..." atd prosím nepsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 vitaj nech sluzi a poslucha veru nejake lepsie kolecka by jej sekli avsak moj nazor ze zadne rs kridlo by je viac sedelo v bielej farbe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Díky moc, je to trochu na styl dvoubarevného Spacebacku, ono to na fotkách je takové 25%, v reálu je to o moc hezčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 moc pekna ta bila ;-) kombinace s modrou nebo zelenou,ruzovou by byla brutus ;-) na sraz dorazis?Jen tak dal a moc to neprehanej ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Tak tá čierna strecha vyzerá fakt dobre . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 ...něco málo z léta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Pekné biele autíčko len tými čiernými prahmi si zbytočnne opticky zdvíhaš auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Pěkný auto, pěkný kola . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 díky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Pěkná, ať slouží jenom se zeptam ty kola co mas na poslední fotce jsou 16 či 17" ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Je to voňavka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Pěkná, ať slouží jenom se zeptam ty kola co mas na poslední fotce jsou 16 či 17" ? jsou to 17ky antracitový Cygnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.