Přejít na obsah

Spojkový spínač

zebroo

Doporučené příspěvky

Ahoj mám dotaz předělával jsem oct TDI 02 z automatu na manual vše mám hotovo ale mám problém s tempomatem nefunguje na vagu mi to ukazuje že je sešlápnutý spojkový pedál tudíž nejde tempomat , potřeboval bych poradit co stím pedálem dělat jelikož to byl automat tak tam není spojkový spínač Díky

Odkaz ke komentáři

Tu mas popis a schemu. Ale pises ze si prerabal O2,toto je sekcia O1. Kto sa v tom ma vyznat? Ja som ti hodil schemu O1 rok 2002 tdicko.

Zozen si konkretne co potrebujes pre seba.

Podla popisu je to cidlo v normalnej polohe zopnute a tu je tvoj problem. AK nechces mat to cidlo tak by ti malo stacit napevno prepojit vedenia co su na scheme kam to patri.

post-650-1257612341_thumb.jpg

post-650-1257612392_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

AHa takze 02 nie O2,som si nevsimol hrubku znaku...

No takto. Nechapem zmysel popisov typu A101,prepojenie 87 v kablovom zvezku atd... Niekto kto by mi toto vysvetlil system kde hladat pokracovanie kablu,lebo toto konkretne som vo vysvetlivkach nenasiel.

Takze ak nechces riesit montaz toho spinaca dalo by sa to napevno prepojit do RJ,len zohnat druhy koniec kam to spina. Ale ako potom napr RJ pozna ked stlacis spojku?

Nerobi ti to nejake problemy s vyskou otacok pri preradovani?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

trocha stara tema, navyse mimo moj motor, ale ajtak sa skusim spytat ;)

mam O1, 1,4 16V, motor BCA a mam taky problem, ze ked preradujem z nizsieho prevodoveho stupna na vyssi, tak mi furt vyletia otacky o cca 500ot/min. nevedel som co s tym, tak som napichol vag, pustil autoscan a vypisalo mi to jedinu chybu, 17947, vid obrazok.

podla visu som isiel od RJ motora, vyskusal pedale (adresa 066), furt mi tam svietilo 0100 - zoslapnuty spojkovy pedal, aj ked zoslapnuty nebol

mam si nechat skontrolovat kable, alebo rovno kupit novy spojkovy spinac?

dik :D

post-2065-1312536116_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...