zebroo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Ahoj mám dotaz předělával jsem oct TDI 02 z automatu na manual vše mám hotovo ale mám problém s tempomatem nefunguje na vagu mi to ukazuje že je sešlápnutý spojkový pedál tudíž nejde tempomat , potřeboval bych poradit co stím pedálem dělat jelikož to byl automat tak tam není spojkový spínač Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Tu mas popis a schemu. Ale pises ze si prerabal O2,toto je sekcia O1. Kto sa v tom ma vyznat? Ja som ti hodil schemu O1 rok 2002 tdicko. Zozen si konkretne co potrebujes pre seba. Podla popisu je to cidlo v normalnej polohe zopnute a tu je tvoj problem. AK nechces mat to cidlo tak by ti malo stacit napevno prepojit vedenia co su na scheme kam to patri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zebroo Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj díky za odpoved psal jse oct 2002 asi to vypadá jako O2 jinak jak to mám předělané z automatu na manual tak se to na vagu tváří jako sešláplá spojka ale já tam žadný spínač nemám ani konektor na spínač byl to automat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 AHa takze 02 nie O2,som si nevsimol hrubku znaku... No takto. Nechapem zmysel popisov typu A101,prepojenie 87 v kablovom zvezku atd... Niekto kto by mi toto vysvetlil system kde hladat pokracovanie kablu,lebo toto konkretne som vo vysvetlivkach nenasiel. Takze ak nechces riesit montaz toho spinaca dalo by sa to napevno prepojit do RJ,len zohnat druhy koniec kam to spina. Ale ako potom napr RJ pozna ked stlacis spojku? Nerobi ti to nejake problemy s vyskou otacok pri preradovani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 trocha stara tema, navyse mimo moj motor, ale ajtak sa skusim spytat ;) mam O1, 1,4 16V, motor BCA a mam taky problem, ze ked preradujem z nizsieho prevodoveho stupna na vyssi, tak mi furt vyletia otacky o cca 500ot/min. nevedel som co s tym, tak som napichol vag, pustil autoscan a vypisalo mi to jedinu chybu, 17947, vid obrazok. podla visu som isiel od RJ motora, vyskusal pedale (adresa 066), furt mi tam svietilo 0100 - zoslapnuty spojkovy pedal, aj ked zoslapnuty nebol mam si nechat skontrolovat kable, alebo rovno kupit novy spojkovy spinac? dik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 zkus ho vytáhnout dopředu, možná je jenom seklý.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.