Mirouch76 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Pojišťovna, kvůli výpočtu ceny povinka a havárky, po mě chce cenu nového vozu. Ale jak to mám zjistit, když už ve škodováckým konfigurátoru už neni ani OII FL. Jedná se o OII Scout 2.0TDi 103 kW r.v. 2008. Ve výbavě má z výroby Columbus, 4x el. okna, el. vnější zrcátka, vyhřívaný přední sedačky, climatronik, Maxidot, tažný, xenony, hagusy, zadní parkováky, vnitřní samozatmavovací zrcátko, dešťový + světelný senzor Poradí mi někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 nevím za 9 let praxe mě u ojetého nezajimala cena nového, max výbava tady máš co mi spočtla allianzka jinak nabídku na poji ti taky rád udělám B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 tuším že to bez slev vycházelo na 900 tisíc, když by se přihodila navigace tak tuším to bylo asi 950 tisíc jinak tady máš aspon fl ceníkoctavia-derivaty-cenik.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 já když počítal tatovýho Scouta, podle ceníku co měly FL čili už kleslé, tak s tím co jsem tam dodělal to vycházelo na 930tis, ale bůch ví co to mohlo stát předtím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Díky za odpovědi. Jim co všechno potřebuješ pro kalkulaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.