trywet Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Zdravím. Mám dotaz ohledně pulsování pedálu u Octavie II RS FL combi r.v. 2011. Pokud mírně brzdím, tak pédal je v pořádku, ale pokud pedál více přišlápnu, začně velmi nepříjemně pulsovat. Původně jsem si říkal, že to dělá ABS, ale připadne mi zvlaštní, že u Kie Sportage 2011 začne pedál pultovat velmi mírně až teprve při prokluzu kola (ABS). Ovšem oktávka to děla u při intenzivnějším brzděni a velmi inzivně, přestože pneumatiky jsou ješte hoodně daleko před hranici přilnavosti. Tj neprikluzují. Je toneto jev normální? Mám strach ze zrkoucených kotoučů, protože jsem musel jednou na dálnici ze 200 km/h poměrně hodně prudce brzdit. Moje blbost :'( :'( děkuji za info chlapci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 viděl bych to na ty zkroucené kotouče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trywet Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 viděl bych to na ty zkroucené kotouče jinak rád bych dodal, že řízení ani trošku necuká při brzdění a při mírném brzdění nejsou cítit žádné vibrace.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Dodal bych ze zadní kotouče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 ano, to říkal ještě kdosi.. :( podle čeho poznáte, že zadní? (ikdyž jsem rád, že ne přední) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 zvlněné kotouče na přední nápravě by vibrovaly při brždění s volantem (klidně by vibrovaly s volantem i ve vyšších rychlostech i kdybys nebrzdil, když by byly fakt KO) špatné zadní kotouče pulsují při brždění do pedálu, tak to prostě je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 čímdál víc si začínám myslet, jestli to není závada ABS. Při normální brždění ani trošičku nevibruje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 a při jakém brždění ti to dělá? intenzivní panické? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Ono když budeš měnit brzdy je to ideál vyměnit cele. Múzou byt k o tehlice apod...lozisko Třeba u scouta to bralo do volantu, vyměněni kotouče a destičky a ted se to chová normálně. U trandaku to zase bere do pedálu a do volantu nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 zkus při jízdě zatáhnout ručku a poznáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.