Přejít na obsah

iphonik4

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    244
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele iphonik4

  1. iphonik4

    Octavia IV

    @marekczek: to nemá smysl zde rozebírat. Je to OT. Já mám sice 320 hp ale zato 520 nm. Základní stage. Není problém jít i přes 400 s IS38 turbem. Já bych tedy asi motor neřešil. Jak říkám, na Golfu R se mi líbí haldex, to ano. Pořad mě to ale nepřesvědčilo přejít ke Golfu. Promiň ale Mercedes ma u AMG “víceválcových” motorů naprosto hroznou statistiku. Takže bych asi zrovna neříkal, že je Audi nespolehlivá. To Audi někdo uhnal nevhodným zacházením. Takto dokážu uhnat v sérii klidně i Golf R. Vše je o rukách. Jen říkám, že u mě je podmínka 1.) zcela nové auto, 2.) sedan/liftback no a ještě k tomu mi Octavia vyhovuje a nad designem O4 RS slintám. Trochu se bojím elektroniky, které jsou plná fóra ale jelikož ji sdílí s Golfem, tak bych si s Rkem stejně nepomohl. Toť vše k tomuto z mé strany.
  2. iphonik4

    Octavia IV

    @marekczek: ano, díky za radu s Golfem. No a když chci liftback?? Navíc Octavia mi vizuálně připadne jako dospělejší auto. A hezčí (což je subjektivní - ovšem proto taky auta kupujeme, ne?). Golf mi zapadá spíš do segmentu Scaly (ikdyž špatně, já vím. Ale tento pocit má neznalých vetšina lidí. Nikdo z nich mi nechce veřit že Octavia a Golf je totožná platforma a segment). Výkon R je fajn. Ve své aktuální RS mám 315 hp při základní úpravě. O4 půjde taky do parády APR. Co budiž Rku k dobru je haldex, to ano. Pořád to ale není pro mě důvod opustit Octavii. Packet 120 MS je naopak velice výhodný a ušetří ti při vyšší výbaně pár desítek tisíc oproti “obyč” RS. Sportovní výfuk je jen bonus navíc. Ikdyž přiznávám, tam moc neočekávám. [mention=22870]Mezonek[/mention]: první co jsi poslal je opravdu za skvělou cenu, to bych nečekal. Druhý neberu, to je ojetina. Zvlášť u takto sportovního auta bych rozhodně chtěl nové, které si sám zajedu a sám případně zprasím. Ano, na novou C43 AMG nemám (ikdyž u mě by vyhrála RS4), no tak se do tohoto segmentu neženu. Kamarád takto koupil zánovní RS6 v sérii a nestačil se divit v jakém stavu motor po zhruba 60.000 byl. Sumasumárum, cena za to auto mi pořád příjde OK. Co mi ovšem při této ceně nepříjde OK a kde by se Škoda (ale i celý koncern) měla zamyslet, je čekací doba okolo 10 měsíců...
  3. iphonik4

    Octavia IV

    No ale jakého mercedesa ;) ja ba naopak cenu vidím velice dobře v poměru co nabízí.
  4. iphonik4

    Octavia IV

    Výborné zprávy! :) děkuji, že nás zde informuješ!
  5. iphonik4

    Octavia IV

    RS 120 LET MS bude jen v mambě a bílé? :( achjo... Takže pokud chci blue race, tak bez výfuku.... EDIT: jsem blbec... neumím přepínat barvy :) teď už jen zjistit v kolika kusech bude, jelikož budu objednávat za 2 měsíce až. Nicméně ať se dívám sebevíc, nevidím v konfigurátoru nikde zmínku o area view aneb “ASISTOVANÁ JÍZDA 2.0 PREMIUM”...
  6. iphonik4

    Octavia IV

    RS 120 LET MOTORSPORT bude trvat celou dobu modelového roku?
  7. iphonik4

    Octavia IV

    Jaké jsou u RS prosím změny? Děkuji
  8. iphonik4

    Octavia IV

    Ok ja predpokladal, ze kdyz ses ptal na RS, tak na to navazuje ten dotaz na Sportline.
  9. iphonik4

    Octavia IV

    Sportline RS? :D ze by BMW zacalo delat M5 M-packet a nebo Audi RS6 S-line?
  10. iphonik4

    Mapy

    Myslim ze posledni byly V13. Jinak pokud si pamatuji dobre tak ty V17 jsou z Q1/2019 :D to asi vysvetluje hodne...
  11. iphonik4

    Mapy

    Bohuzel s timhle mela Skoda diky svemu nejmenovanemu dodavateli mapovych podkladu vzdycky problem. To stejny mam na MIB Columbu. Vyjdou na updateportalu Skoda origo zdarma mapy a kolikrat tam nejsou rok stare useky. Vseobecne zatim vse maka.
  12. iphonik4

    Mapy

    Ja je nahral a zatim dobry. A co se jim na tom nezda? A vynucene jakoze “fejk” mapy a jen precislovane V13 a nebo sice origo od automobilky ale vynucene vydani?
  13. iphonik4

    Octavia IV

    Výborný zdroj informací :D novinky.cz vždy byly studna vědění.
  14. iphonik4

    Octavia IV

    Není to z konfigurátoru. https://www.skodacommunity.de/threads/octavia-iv-neue-erlkoenigfotos.113394/page-51
  15. iphonik4

    Mapy

    Dobre. Jen jsem myslel, ze nahravani map ve vlaknu mapy je k tematu [emoji4]
  16. iphonik4

    Mapy

    A co takhle odpovedet? :D posledni 2 Tvoje komentare byly totiz nicnerikajici :D jak tedy dostanes mapy z !!DVD!! do RNS510 bez mechaniky?
  17. iphonik4

    Mapy

    1.) ja osobne nikdy maptools nepouzil, tak se uklidni :D 2.) bavime se o zpusobu nahrani map z DVD-DL. Na to neni potreba mechanika??? Nebavime se tu o jinych zpusobech.
  18. iphonik4

    Mapy

    Coze?? Bavime se o nahravani z DVD. Ne o maptools
  19. iphonik4

    Mapy

    Na netu jsou navody, pripadne bych doporucil Alda Alessi (na fb) a nebo tady Ferdu. To jsou guru pres diagnostiku a opravy/upravy techto Columbu. Alda asi jeste vetsi, on kazdy tyden opravuje treba 10 zaraz :D je z Brna, pripadne kousek od Mikulova ale.
  20. iphonik4

    Mapy

    Ano, protoze tam jsou pokud se nepletu 2 cocky jakoby. Filmy a hudbu nemas na 2 vrstvem DVD :) to je klasicka situace, ze nekomu blbne nahravani map ale muze se koukat na filmy.
  21. iphonik4

    Mapy

    Ono je i dost pravdepodobne, ze mas zasranou cocku mechaniky [emoji6]
  22. iphonik4

    Mapy

    Nahravani map pres DVD je takove dost delikatni a nespolehlive. Ja zezacatku take par DVD znicil. Pak mi zacla fungovat az kombinace, kterou jsem zminil nahore. Navic zkus take jiny zdroj map, doporucuji treba z fora gpsunderground.
  23. Vsak jo, ja jen nechapal ten tu narazku na konkurenci [emoji4] APR je dobra uprava i jen jako chip. Nicmene sani a rozsireny vstup do turba nejen hezky vypada (to mi je spis jedno), ale zlepsi odezvu plynu a ma hezky zvuj. A to bude urcite platit i pro Tvoji upravu.
  24. Ja jsem s upravou APR a jejich sanim velice spokojen a mohu vsem doporucit [emoji4]
  25. iphonik4

    Mapy

    Ano, ale prenest to umi jen OIII, SIII,...
×
×
  • Vytvořit...