proctikos Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Ahojte, vedeli by ste poradit alebo stretli ste sa s rezonovanim v palubnej doske? Pri urcitych otackach alebo prejazde nerovnostami mi zacina rezonovat akokeby za radiom alebo mi pride, ze to vychadza zo stredovej odkladacej skrinky. Viete poradit ako to odstranit alebo ci to je vobec mozne? Vopred dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Mal som podobny problem, skus pootocit stredove vyduchy z klimatizacie. Mne ich na predoslej O2FL menili za nove. Boli tam vyskocene nejake ?struny?. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Skusim to.. Dam vediet, ci pomohlo, no moc velke nadeje tomu nedavam.. uvidime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Ja si také porad lamal hlavu co mi rezonuje při určitých otáčkách.Mel jsem také dojem ze je to z palubky a dela mi to vnitrni zrcatko . Když ho chytim je kĺid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 hmm.. ja to musim nejak vysledovat a "vychytat" to, co to dela a odkud to vychazi... ale dela to jenom obcas pri urcitych otackach... pak budu o neco moudrejsi :) Ja si také porad lamal hlavu co mi rezonuje při určitých otáčkách.Mel jsem také dojem ze je to z palubky a dela mi to vnitrni zrcatko . Když ho chytim je kĺid. btw jake mas to zrcatko? obyc nebo se senzorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 seznor. jj to mam taky.. tak taky zkusim, jestli to bude ono.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 tak na chybu sa prislo.. u mna je to takisto zrcatko... mas na to nejaky system, jak to odstranit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kruta Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Kluci, mám stejný problém, při otáčkách od 1700.ot. - 2000.ot. mi vevnitř něco neskutečně rezonuje.Dělá to i při stání na místě a plyn v rozmezí těchto otáček.Když otevřu dveře, přestane.Neměl někdo podobný problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Kluci, mám stejný problém, při otáčkách od 1700.ot. - 2000.ot. mi vevnitř něco neskutečně rezonuje.Dělá to i při stání na místě a plyn v rozmezí těchto otáček.Když otevřu dveře, přestane.Neměl někdo podobný problém? Ja bohuzel ne, mne to dela to zrcatko.. pri volnobehu nic, ale pri urcitych otackach (nemam odsledovane), mi to rezonuje a taky pri prejezdu nerovnosti.. a kdyz ho chytim za ten senzor, tak je klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 mne zas rezonuje nieco ako keby v B stlpiku na vodicovej strane ale len pri prejazde nerovnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2013 tak to asi nejak nevychytali ten FL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 tak na chybu sa prislo.. u mna je to takisto zrcatko... mas na to nejaky system, jak to odstranit? Ještě jsem to nijak neresil a nezkoumal jak na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 tak kdyby nahodou jsi byl prvni, tak budu vdecny za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Mne rezonoval na zrkadle ten malý bazmek, ktorým sú vedené do senzora káble. Pri určitých otáčkach jemne brnkal na sklo. Podlepil som ho obojstrannou lepiacou páskou a mám pokoj. Oprava za pár minút. Horšie to bolo nájsť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 podla toho, co som zatial vystopoval a vysledoval, tak mne to robi to oplastovanie, tenkryt... pocas toho, ako to rezonovalo, tak som to vsetko chytal a vyzera to na ten kryt senzoru.. a zatial som sa este na to nepozeral, ako to nejak upevnit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Tak. Vcera jsem dal dolu ten kryt senzoru a dnesni cesta do prace bez pazvuku. Zatim tedy asi dobre. Uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 tak to jo.. taky budu muset na to kouknout, ptz me to stve jak to dela ty pazvuky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.